To je to što me zanima!

Čilić i Đoković 14. put: Bit će to velik meč, nadam se finalu

Marin Čilić i Novak Đoković u petak će se boriti za finale US Opena. Bit će to 14. njihov meč, a nevjerojatno zvuči podatak da hrvatski tenisač još nikad nije pobijedio
Vidi originalni članak

Nakon što je Marin Čilić poslije drame u pet setova stigao do polufinala US Opena, isto je izborio i najbolji tenisač svijeta Novak Đoković. Srpski tenisač pobijedio je Feliciana Lopeza 6-1, 3-6, 6-3, 7-6 i tako izborio meč s Čilićem. Bit će to njihov 14. susret, a nevjerojatno zvuči podatak da Marin još čeka svoju prvu pobjedu protiv Novaka. Meč je na rasporedu u petak u 18 sati.

- Dobro će mi doći dva dana pauze za odmor i potpunu rekuperaciju i fizički i psihički. Ulazim u polufinale s velikim naletom iako sam odigrao puno setova u zadnja tri meča, gotovo najviše moguće. Ući ću u meč s velikom motivacijom, osjećam da igram dobro. Bit će to velik meč i nadam se da mogu izboriti novi finale - rekao je Marin Čilić.

Protiv Tsonge Marin je igrao četiri sata i fizički se potpuno potrošio.

- Bilo je nevjerojatno teško, a imao sam i problema s gležnjem. Fizički i psihički je bilo strašno zahtjevno. No izdržao sam dobro nakon što sam izgubio taj četvrti set i mislim da je danas glava donijela pobjedu.

Do petka ima vremena još malo zaliječiti ozljedu gležnja koju je zaradio u osmini finala, a protiv Đokovića će morati igrati svoj najbolji tenis želi li doći do prilike da brani naslov.

- Pronašao sam servis krajem petog seta koji mi je donio jako važne poene na kraju. Mučio sam se skoro cijeli meč na servisu zbog bandaže koju sam imao na gležnju. Nisam naviknuo igrati s tim tako da mi je bilo dosta neugodno.

Idi na 24sata

Komentari 91

  • dck 10.09.2015.

    nema sanse protiv noleta. nabrijava se bzvz

  • SLAVONAC-TOKIO 10.09.2015.

    to je ko kad odigraš kladionicu.....uvijek je nešto neočekivano.....tako da idemo čiliću.... pa nemožeš ni ti cijelu karijeru gubiti od Djokovića....

  • efteling 09.09.2015.

    Mislim da je Djole bez ikakvih sansi...Ne kaze se dzabe petnaesta je sreca...hehehe...A ko zna,mozda Djoleta ujede komarac i on preda mec?

Komentiraj...
Vidi sve komentare