To je to što me zanima!

Čilić opet pobjeđuje u Australiji. Konjuh je šokirala Vondroušovu

Marin je u osmini finala Adelaidea 2 pobijedio Španjolca Jaumea Munara i izborio četvrtfinale protiv Tommyja Paula, a Ana je u tri seta nakon više od dva sata igre ušla među osam na WTA turniru
Vidi originalni članak

Najbolji hrvatski tenisač Marin Čilić, trenutačno 29. igrač svijeta, pobijedio je u drugom kolu drugog ATP turnira u Adelaideu Španjolca Jaumea Munara i plasirao se u četvrtfinale.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Rezultatom 7-6(6), 6-2, Čilić je odnio pobjedu nakon nešto više od jednog i pol sata meča. Munar je inače 72. igrač svijeta, a u drugo kolo natjecanja došao je nakon pobjede Australca Johna Millmana.

Na prošlotjednom turniru u Adelaideu Marin je došao do polufinala u kojem je izgubio od Rusa Karena Hačanova. Za ulazak u polufinale igrat će protiv Amerikanca Tommyja Paula kojega je u listopadu pobijedio u Moskvi u dva seta.

Hrvatska tenisačica Ana Konjuh plasirala se u srijedu u treće kolo WTA teniskog turnira Adelaide 2 nakon što je sa 4-6, 6-2, 7-6(3) poslije dva sata i 22 minute pobijedila Čehinju Markete Vondrušovu, 34. igračicu na WTA ljestvici.

Konjuh je izgubila prvi set nakon što je napravila pet dvostrukih grešaka i jednom izgubila svoj servis, no u drugom setu servira pet aseva i tri puta uzima servis suparnici za 6-2. Treći set odlučen je tie breakom, a Konjuh je upisala drugu pobjedu u drugom međusobnom ogledu protiv Čehinje, 34. tenisačice svijeta.

 U trećem kolu Dubrovkinja će igrati protiv pobjednice susreta između Amerikanke Cori Gauff, treće nositeljice na ovom turniru, i Ukrajinke Marte Kosjuk, 50. na WTA ljestvici.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Nameless 12.01.2022.

    Sve bolji Marin 😌

Komentiraj...
Vidi sve komentare