To je to što me zanima!

Čilić u polufinalu: Ovaj turnir mi je svake godine sve draži

Hrvatski tenisač Marin Čilić pobijedio je Tomaša Berdycha 7-5, 7-6 u četvrtfinalu u Queensu. Naš tenisač je izborio polufinale na turniru koji je prošle godine osvojio
Vidi originalni članak

Marin Čilić prošao je u polufinale ATP turnira u Queensu. Hrvatski tenisač u četvrtfinalu slavio je protiv češkog igrača Tomaša Berdycha 7-5, 7-6. U polufinalu igra protiv boljeg iz meča Hewitt - Del Potro.

Marin brani naslov u Queensu i juriša prema obrani titule. Danas je bio sjajan. Pogreške je sveo na minimum i zasluženo je izbacio Berdycha koji je do ovog meča bio čudesan na svom servisu.

Kod rezultata 6-5 za našeg tenisača, Berdych je imao servis. Marin je izborio dvije break-lopte i odmah iskoristio prvu. Bio je to prvi put na turniru da je netko Berdychu uzeo servis. 

U drugom setu obojica tenisača držala su svoje servise. U tie-breaku naš je igrač bio koncentriraniji i ušao je u polufinale. 

- Sve mi je draži ovaj turnir. Da bih pobijedio TOP 10 igrača morao sam igrati sjajno i biti konzistentan. To mi je uspjelo danas. Nije mi bilo lako jer Tomaš je odlično vraćao servise. Bio sam fokusiran i čekao svoju priliku - rekao je Marin nakon meča i dodao:

- Želim obraniti titulu, to bi mi dalo samopouzdanje. Sad čekam Del Potra ili Hewitta. Igrao sam s Del Potrom puno puta, od Hewitta sam izgubio nedavno na travi... Obojica su odlični.

Idi na 24sata

Komentari 33

  • CareCare 15.06.2013.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 5 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • bijeliobama 15.06.2013.

    koje ste vi smece od ljudi.. serete po njemu kada izgubi mec, sad kad dobi,odlicna igra, kako ovaj Marin igra.. sramite se.. ajmo Cilic legendo

  • topnik_1_1 14.06.2013.

    Čilić je vrlo čudan igrač,ima udarce s kojima može dobiti svakoga,ali u pravilu pobijedi najviše dva do tri dobra igrača,zatim puca po šavovima i izgleda kao da je izgubio svu snagu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare