To je to što me zanima!

'Čim Bilić uđe u prostoriju, čut će se kada iglu bacite na pod'

Slaven Bilić ima ono što imaju svi dobri treneri, inteligentan je i poznaje sve svoje igrače, pun je riječi hvale West Hamov obrambeni nogometaš James Tomkins
Vidi originalni članak

Navijači West Hama ga obožavaju, a nije odigrao puno utakmica za klub. To je bilo zato što je bio strastven igrač, a navijači to obožavaju, rekao je branič West Hama James Tomkins (26) o Slavenu Biliću.

Tomkins je dijete West Hama, prošao je sve mlađe selekcije 'čekićara', a u prvoj momčadi je od 2007. godine. Novog trenera dočekao je s oduševljenjem.

- Bio je igrač svjetske klase i trener koji je vodio jaku reprezentaciju, teško možete napraviti puno više od toga. Jako je inteligentan i poznaje sve svoje igrače - rekao je Tomkins te otkrio detalje s treninga:

- Čim je došao, trenirao je s nama, a svi smo odmah počeli međusobno pričati kako je trening zanimljiv. On ima ono što imaju svi dobri treneri, osjeti se njegova prisutnost čim uđe u prostoriju, čut će se ako bacite iglu na pod. Uzbuđen sam zbog suradnje s njim - kaže branič West Hama koji danas kreće u svoju europsku avanturu. Čekićari u prvom pretkolu Europske lige igraju protiv Lusitanosa na Boleyn Groundu.

Idi na 24sata

Komentari 21

  • Baldurion 02.07.2015.

    Sve najbolje mu želim, i da jednog dana vodi neki najveći klub! :) Žao mi je što nije ostao izbornik naše repke :/

  • di santo 02.07.2015.

    Igrac svjetske klase?Pa dobro,bio je dobar,ali svjetska klasa?A sta ce mali rec,ne moze reci "bio je solidan igrac"...Razumijem ga

  • strmi007 02.07.2015.

    Sretno BIliću

Komentiraj...
Vidi sve komentare