To je to što me zanima!

'Čim sam osjetila njegovu ruku htjela sam mu opaliti šamar...'

Osjetila sam njegovu ruku i poželjela sam okrenuti se i opaliti mu šamar. Nisam to napravila jer bi to vidjeli milijuni ljudi, rekla je hostesa Maja Leye o biciklistu Saganu
Vidi originalni članak

Hostesa koju je Peter Sagan uštipnuo za stražnjicu na proglašenju pobjednika Utrke oko Flandrije oglasila se i jasno poručila što misli o postupku slovačkog biciklista...

Podsjetimo, dok je hostesa Maja Leye davala poljubac pobjedniku utrke Fabianu Cancellari, drugoplasirani Sagan ju je uštipnuo za stražnjicu i to mu je bilo jako smiješno. Drugima nije, uključujući i 25-godišnju hostesu.

- Bilo je to neprikladno. Osjetila sam njegovu ruku i poželjela sam okrenuti se i opaliti mu šamar. Nisam to napravila jer bi to vidjeli milijuni ljudi. Htjela sam obaviti svoj posao profesionalno. Nisam razgovarala s njim, ali su mu moje oči rekle što mislim o njegovom postupku - izjavila je Leye.

Sagan (23) je nakon osuda sa svih strana snimio video-poruku u kojoj se ispričao.

- Ispričavam se. Nadam se da će Maja, kao i svi drugi koje sam uvrijedio, shvatiti koliko mi je žao. Obećavam da ću se u budućnosti ponašati s više poštovanja - kazao je Sagan.

Idi na 24sata

Komentari 30

  • WOMANIZER 03.04.2013.

    ne laži!!! slika govori 1000 riječi! :D

  • tomopit 03.04.2013.

    ma normalno hostese su poznate po svetosti i čednosti i nema šanse da se j..u za lovu

  • tomopit 03.04.2013.

    ma normalno pa hostese su poznate svetosti nebi se te je...e za lovu nema šanse

Komentiraj...
Vidi sve komentare