To je to što me zanima!

'Čim smo počeli gledati igrača, a ne u pod, sve nam se odčepilo'

Utakmica protiv Japana možda nam je uzela malo samopouzdanja, priznao je Ivan Martinović, koji je Angolcima zabio pet golova. Govor na poluvremenu pokrenuo je hrvatske rukometaše
Vidi originalni članak

Ivan Martinović dokazao je izborniku Lini Červaru da na njega itekako može računati ovo Svjetsko prvenstvo.

Nakon tri gola iz tri pokušaja Japanu na startu, desni vanjski Hannovera raspucao se i u nedjeljnoj pobjedi protiv Angole 28-20. Zabio je pet golova iz sedam pokušaja. Više od njega zabio je samo Ivan Čupić, šest.

POGLEDAJTE VIDEO: Duge cijevi prate rukometaše

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Počeli smo malo u grču, to nismo nikako htjeli, htjeli smo pokazati što možemo. Hvala Bogu, pokazali smo to u drugom poluvremenu i takvu Hrvatsku želimo vidjeti - rekao je Martinović za RTL.

Hrvatska je dobar dio prvog poluvremena gubila glavu, Angola vodila, ali u zadnjem napadu prije odmora preuzeli smo vodstvo koje nismo ispuštali do kraja.

KOMENTAR Angola nas je podsjetila i na Saudijsku Arabiju, ali obrana mora početi 'lomiti kosti'...

- Prenijeli smo nervozu s početka utakmice u ovu utakmicu. Čim smo počeli gledati u suigrača, a ne u pod, odčepilo nam se. Nadam se da će tako biti i u utakmici protiv Katara - kaže Manuel Štrlek.

- Mislim da smo opet bili malo u grču. Utakmica protiv Japana možda nam je uzela malo samopouzdanja. Treba nam malo vremena. Igrali smo kako znamo, ono što smo htjeli i to se na kraju vidjelo na rezultatu - rekao je Martinović.

Što su si rekli u svlačionici da su tako proigrali u nastavku?

- Rekli smo da trebamo više uživati. Da ne smijemo igrati u grču, da ostavimo srce na terenu, nego uživati, igrati jedan za drugog. Onda smo napravili razliku. Čim sam zabio jedan, odmah je bilo lakše i meni - zaključio je Ivan.

- Uvijek je prva utakmica najteža. Danas smo igrali bolje u drugom poluvremenu nego u prvom. Još možemo napredovati - rekao je golman Ivan Pešić, kojega su proglasili igračem utakmice.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • jamesbond7777 17.01.2021.

    😂😂😂😂😂Treba im vremena, a di bu docek?? Udbina ko vatrogas doma... 😎😎😎🇭🇷😎😎

Komentiraj...
Vidi sve komentare