Obavijesti

Sport

Komentari 1

'Čim smo počeli gledati igrača, a ne u pod, sve nam se odčepilo'

'Čim smo počeli gledati igrača, a ne u pod, sve nam se odčepilo'

Utakmica protiv Japana možda nam je uzela malo samopouzdanja, priznao je Ivan Martinović, koji je Angolcima zabio pet golova. Govor na poluvremenu pokrenuo je hrvatske rukometaše

VIDEO

Ivan Martinović dokazao je izborniku Lini Červaru da na njega itekako može računati ovo Svjetsko prvenstvo.

Nakon tri gola iz tri pokušaja Japanu na startu, desni vanjski Hannovera raspucao se i u nedjeljnoj pobjedi protiv Angole 28-20. Zabio je pet golova iz sedam pokušaja. Više od njega zabio je samo Ivan Čupić, šest.

POGLEDAJTE VIDEO: Duge cijevi prate rukometaše

Pokretanje videa...

Prvi dan rukometaša u Egiptu 03:58

- Počeli smo malo u grču, to nismo nikako htjeli, htjeli smo pokazati što možemo. Hvala Bogu, pokazali smo to u drugom poluvremenu i takvu Hrvatsku želimo vidjeti - rekao je Martinović za RTL.

Hrvatska je dobar dio prvog poluvremena gubila glavu, Angola vodila, ali u zadnjem napadu prije odmora preuzeli smo vodstvo koje nismo ispuštali do kraja.

- Prenijeli smo nervozu s početka utakmice u ovu utakmicu. Čim smo počeli gledati u suigrača, a ne u pod, odčepilo nam se. Nadam se da će tako biti i u utakmici protiv Katara - kaže Manuel Štrlek.

- Mislim da smo opet bili malo u grču. Utakmica protiv Japana možda nam je uzela malo samopouzdanja. Treba nam malo vremena. Igrali smo kako znamo, ono što smo htjeli i to se na kraju vidjelo na rezultatu - rekao je Martinović.

Što su si rekli u svlačionici da su tako proigrali u nastavku?

- Rekli smo da trebamo više uživati. Da ne smijemo igrati u grču, da ostavimo srce na terenu, nego uživati, igrati jedan za drugog. Onda smo napravili razliku. Čim sam zabio jedan, odmah je bilo lakše i meni - zaključio je Ivan.

- Uvijek je prva utakmica najteža. Danas smo igrali bolje u drugom poluvremenu nego u prvom. Još možemo napredovati - rekao je golman Ivan Pešić, kojega su proglasili igračem utakmice.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Mvumbi je i dalje zvijezda: Želi ga pola Francuske nakon SP-a
'SHAQ' MOŽE BIRATI

Mvumbi je i dalje zvijezda: Želi ga pola Francuske nakon SP-a

Znam da je ovo posao, ali sve mi je ovo novo. Ne znam još što bih rekao. Uskoro ću odlučiti gdje ću nastaviti karijeru, rekao je pivot DR Konga koji je oduševio sve na SP-u u Egiptu

Nitko ni blizu virtuozu: Balićev rekord dugo će ostati netaknut
NAKLONITE SE MAJSTORU

Nitko ni blizu virtuozu: Balićev rekord dugo će ostati netaknut

Bivši hrvatski rukometni reprezentativac šest puta zaredom našao se u najboljim postavama velikih natjecanja. Sagosen je u Egiptu mogao doći na pet, no prerano je izletio s Norvežanima
Spektakularno finale u Egiptu: Danska ponovno prvak svijeta!
NEVJEROJATNI HANSEN I LANDIN

Spektakularno finale u Egiptu: Danska ponovno prvak svijeta!

Čudesni Hansen, čudesni Landin na golu i Danska je ponovno prvak svijeta! Na koncu su presudile nijanse, ali Danci su zasluženo obranili naslov prvaka svijeta 26-24 i drugi put u povijesti uzeli zlatno odličje