To je to što me zanima!

Cimeri u hotelu Weitzer: Ivano Balić jedini spava sam

Kauboji nemaju vremena ni za Playstation - samo rukomet. Dvaput dnevno imaju sastanke gdje se analizira igra i taktika svakog sljedećeg protivnika
Vidi originalni članak

Nakon treninga su dva sastanka momčadi, na kojima analiziramo protivnike i svoju igru, pa masaže i sve ostale obveze. Ostane nam tek toliko da skočimo na jutarnju kavu To nam je opuštanje, kaže Ivan Čupić i dodaje:
- Ne igramo ni Playstation, ne želimo da nam išta ometa koncentraciju. Mislimo samo na utakmice. I ovo nije šala, ozbiljan sam...
U sobama su po dvojica, spareni su nasumično, no nitko se nije bunio. Nije ni bilo potrebe jer su svi izvrsna klapa, društvo kakvo samo možete poželjeti... Jedino je Balić sam u sobi, no ne zato što je to tražio nego je tako ispalo. Na EP-u imamo 19 igrača i Balića je “zapala” samačka soba. Hrvatski rukometaši smješteni su u hotelu Weitzer, u središtu Graza. U odnosu na neka prošla natjecanja, svi odreda zadovoljni su hranom i sobama na EP-u.
- Hrana je dobra i obilna, a sve je prilagođeno njihovim potrebama. Zato je svaki dan na švedskom stolu nekoliko vrsta mesa - piletina, puretina i teletina, a nađe se i svinjetine. Kuhano, pečeno ili dinstano, nije važno, glavno je da ima dovoljno za sve - kaže fizioterapeut Damir Kajba.
Količina hrane vrlo je važna, da se ne bi ponovio slučaj s priprema iz Makarske, u kojem su se neki igrači (Balić, Duvnjak...) zaželjeli ćevapa. Navodno su im dobro sjeli, ali dečki su propustili trening zbog bolova u trbuhu i blage želučane viroze... Zato im ne pada na pamet u Grazu skoknuti na obližnji kebap. Ne smiju riskirati nove probleme.

"IDEMO DO KRAJA" SVIRA IM UMJESTO "MORSKE VILE"
Hrvatski rukometaši “nabrijavaju” se pjesmom koja ih je osvojila još na SP-u lani. Pjesmu “Idemo do kraja” odsvirali su navijači Ico, Hrvoje, Saša i Danijel.
- Dečki je slušaju u autobusu kad idemo prema dvorani, dobra je to poruka svim našim protivnicima. Idemo do kraja - rekao je Slavko Goluža.
 
KAVICA KOD "OK ROYALA"

Hrvatski rukometaši najčešće su u kafiću Royal odmah uz hotel. Prvog su dana imali mira, mogli su bez žurbe popiti jutarnju kavicu, no ubrzo se pročulo. Svi se žele fotografirati s Duvnjakom i Balićem ili dobiti  njihov autogram.

CIMERI U GRAZU
Bičanić - Vuković
Buntić - Zrnić
Čarapina - Mataija
Čupić - Štrlek
Duvnjak - Valčić
Gojun - Lacković
Kopljar - Musa
Marić - Vori
Alilović - Šego
Balić je sam

Idi na 24sata

Komentari 3

  • eruptivni 23.01.2010.

    ako je sam u sobi to znaci samo jedno-moze jedini u miru drkat

  • avavavav 23.01.2010.

    nije ni čudo da spava ,pa jel dalmoš ili nije, aj mi je drag

  • dusansk 23.01.2010.

    Ne igramo ni Playstation.....ma kakav crni Playstation !!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare