To je to što me zanima!

Cipar imao šansu za totalni šok pa se raspao: Rusija je ostavila Hrvatskoj samo jedan scenarij

Rusi su razbili Cipar 6-0 iako je na poluvremenu malo nedostajalo da bude 1-1. Hrvatska će tako morati pobijediti i na Malti i na Poljudu da završi na prvom mjestu i izravno ode na SP
Vidi originalni članak

Ruska nogometna reprezentacija u susretu je pretposljednjeg, 9. kola skupine H kvalifikacija za odlazak na Svjetsko prvenstvo 2022. u Kataru kao domaćin u Sankt Peterburgu svladala Cipar s uvjerljivih 6-0 (1-0). 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Rusija je povela već u 4. minuti golom Jerohina, da bi susret bio riješen početkom drugog dijela kada je u razdoblju od 55. do 62. minute Rusija postigla tri pogotka, a strijelci su bili Molov u 55., Mostovoj u 56. i Sutormin u 62. minuti.

Pred kraj susreta pobjedu su potvrdili Zabolotni u 82. i Jerohin svojim drugim golom u 87. minuti.

Rusija je ovom pobjedom stigla do učinka od 22 boda, pet više od druge Hrvatske te bi mogla osigurati plasman u Katar već kasnije večeras u slučaju da Hrvatska ne svlada Maltu u Ta'Qaliju u utakmici koja počinje u 20.45 sati.

Ukoliko Hrvatska svlada Maltu tada će o pobjedniku skupine i izravnom putniku u Katar odlučuvati izravni dvoboj Hrvatske i Rusije koji je na rasporedu u Splitu u nedjelju od 15 sati. U toj utakmici Rusiji će biti dovoljan i neodlučeni rezultat, dok Hrvatska mora pobijediti.

Idi na 24sata

Komentari 47

  • Eminem91 12.11.2021.

    Kroz ove kvalifikacije smo se trebali prošetati. Ali kad imamo kvazi stručnjaka na klupi to je nemoguće

  • 11.11.2021.

    Tako, tako, neka su ih baćuške polupali... A mi nek uvijek čekamo na nekog drugog, sad ćete morati igrati

  • Z.a.c 11.11.2021.

    I tak je najbolje. Kad imamo kalkulacije obicno nam sve padne u vodu. Ak nemremo pobjedit na Malti u Rusiju na Poljudu nismo ni zasluzili biti prvi

Komentiraj...
Vidi sve komentare