To je to što me zanima!

Ciri Immobileu Zlatna kopačka: Slavio ispred Lewe i Ronalda

Ovo je najviša točka moje karijere. Kad pogledam ovu nagradu, čini me još odlučnijom da osvojim još, rekao je Immobile novinarima nakon ceremonije u dvorani Sala Giulio Cesare na rimskom Kapitolu.
Vidi originalni članak

Napadaču Lazija Ciri Immobileu u srijedu je uručena prestižna nagrada Zlatna kopačka za najboljeg strijelca Europe prošle sezone.

- Ovo je najviša točka moje karijere. Kad pogledam ovu nagradu, čini me još odlučnijom da osvojim još - rekao je Immobile novinarima nakon ceremonije u dvorani Sala Giulio Cesare na rimskom Kapitolu.

KRALJ STRIJELACA Zlatna kopačka Ciro Immobile obožava brze automobile, a 'ovisan' je i o PlayStationu...

Ciro Immobile (31) osvojio je nagradu, koja se svake godine dodjeljuje strijelcu najbolje lige Europe, postigavši ​​36 golova prošle sezone. Napadač Lazija izjednačio je rekord u postignutim golovima u jednoj sezoni u Serie A i postao tek treći Talijan koji je osvojio tu nagradu nakon Luce Tonija 2006. i Francesca Tottija 2007. godine.

Iza njega su ostali Robert Lewandowski iz Bayerna (34 gola) i Juventusov Cristiano Ronaldo (31).

- Osvojio sam Zlatnu kopačku u konkurenciji velikih prvaka - rekao je Talijan, najzaslužniji što je Lazio igrao u Ligi prvaka prvi put nakon 13 godina.

TEK DRUGI ENGLEZ Zlatna kopačka za Kanea: Ovo su najbolji strijelci svih SP-ova

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare