To je to što me zanima!

Cirkus ne prestaje: Potukli su se i navijači Conora i Khabiba

Nakon što je Khabib Nurmagomedov potpuno izgubio živce i nasrnuo na članove McGregorova tima, slične scene mogle su se vidjeti i među navijačima nakon borbe...
Vidi originalni članak

Iako je MMA borba stoljeća, kako su je mnogi nazvali, odavno gotova, društvene mreže prepune su scena nakon borbe.

A u njima od ludog slavlja Khabibovih obožavatelja u Rusiji do tučnjava Rusa i Iraca neposredno nakon meča oko dvorane u Las Vegasu.

Nakon što je McGregor predao u oktogonu, Nurmagomedov se zaletio prema Conorovu timu u publici, članovi Khabibova tima pak upali su u kavez i napali Conora i upravo te divljačke scene vjerojatno su i potaknule navijače da se i oni obračunaju.

Odmah nakon meča oko dvorane u Las Vegasu jedni na druge nasrnuli su Rusi i Irci, neki od njih dojmljivo su nokautirani, a irska grupica navijača povela je i pjesmu nakon novog šakačkog obračuna.

I dok Nurmagomedov i McGregor jako dobro zarađuju na borbama, sve ono oko toga, sav onaj cirkus prije i nakon borbe nikome ne treba. Pogotovo ne kad su u sve to uključeni navijači.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • cimerrr 07.10.2018.

    Tuku ovi Rusi još bolje nego Habib,pijani Irci su navijači,a Avari fajteri!

  • MAKANTAHI 07.10.2018.

    i ko je bolji među navijaćima

  • pilav38 07.10.2018.

    Eto i ja kad pisem da jedan sportas! Svjetski prvak nesmije si dozvolit tako ponasanje vi mi rokate minuse! On mora bit uzor a ne da izaziva tuce!

Komentiraj...
Vidi sve komentare