To je to što me zanima!

Ćiro: Igrači moraju slušati klub, a Bjelica će sad otići iz Dinama

Dinamo plaća sve te igrače, ako je u ovakvoj situaciji odlučio da se režu primanja, onda se šefa, a to je sad klub mora slušati, kaže nam Ćiro Blažević, koji smatra kako je Nenad Bjelica na korak od odlaska
Vidi originalni članak

U ovakvim situacijama igrače ne treba ništa puno niti pitati. Pa ovo su izvanredne stvari i oni moraju poštovati odluke kluba. Ako je šef, u ovoj situaciji je to klub, odlučio da se režu primanja, onda se to mora poslušati. Igrači su me iznenadili svojom reakcijom, rekao nam je Miroslav Blažević, nakon dva turbulentna dana u Maksimiru.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Ćiro smatra kako je Dinamo postupio onako kako postupaju mnogi klubovi diljem Europe.

- Ja igrače ne bih ništa niti pitao - dodao je Ćiro, koji je jutros doznao da su čelnici hrvatskog prvaka smijenili cijeli stožer Nenada Bjelica. Podsjetimo, otkaze su u četvrtak navečer dobili Rene Poms, Nino Bule, Martin Mayer, Silvije Čavlina, Karlo Reinholz i Jasmin Osmanović. Svih šest suradnika sadašnjeg trenera.

- Nisam to znao, iznenadila me i ta vijest. Pa sad je za očekivati da i Nenad Bjelica napusti Maksimir. On će sigurno otići nakon što su smijenili njegove ljude. Ne vidim način na koji bi ostao, ovo je jasna poruka vodstva kluba Bjelici - rekao je Ćiro.

Jedna od Ćirinih uzdanica iz epske '82-e, Milivoj Bračun, ne bi baš kao njegov bivši šef zaobišao igrače u odluci, ali stav mu je zapravo isti kao Blaževićev.

 

- Nevjerojatno je ovo doba u kojem igrači u Uprava doslovno ne smiju sjesti za zajednički stol pa kao ljudi porazgovarati oči u oči. Ali, kako čitam, razgovaralo se. Telefonom i(li) video linkom i sa strukom i sa igračima. Dakle Dinamo je pokušao razgovarati - priča nam Bračun.

- Svima je jasno kako živimo u teškim, nevjerojatno posebnim okolnostima u kojima je jedino normalno da: igrači izađu u susret klubu. Pa ako klub upadne u probleme onda nitko neće dobiti ni kune pa ma koliki ugovor imao, je l'' tako?! - rezonira Bračun i poručuje:

- Treba se ugledati na reprezentativce koji su skupili više od 4 milijuna kuna pomoći ljudima u Hrvatskoj. Sada je vrijeme za takve priče, a ne razmišljanje 'Ja imam ugovor i baš me briga za okolnosti' - rekao nam je Milivoj Bračun.

I u četvrtak navečer i petak ujutro pokušali smo doći do reakcije trenera Bjelice. No, reakcije, zasad nema. Strateg Dinama ponavlja kako nema komentara. Teško je za očekivati da će i dalje biti trener Dinama, ali čuda su uvijek moguća. Situacija s korona virusom izazvala je prave potrese u Maksimiru. Rasplet se očekuje idućih dana.

POGLEDAJTE VIDEO: #ZAJEDNO24SATA

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 157

  • ivo161 28.03.2020.

    Citam komentare, do jucer su ih svi slavili, junaci i heroji a danas bi ih lincovali. Odrekli ste se svojih igraca preko noci, nije Corona otkrila karte igraca nego koliko vidim i navijaca.

  • 27.03.2020.

    Ćiro nema pravo komentirati zajebo je ZAGREB, VARTEKS a iz HAJDUKA je morao otiči, a iz njegove BOSNE su ga potjerali. ĆIRO ĆIRO ĆIRO MAJSTORE!!!!!!!!

  • 27.03.2020.

    Bjelicu treba zadržati to je jedini trener koji je nešto napravio u Dinamu, a Mamiće ostavite na miru da nema njih klub bi bio u piz mat.Mamiće je zajebalo naše pošteno Pravosuđe e moji Hrvati zašto se da te zajebavati ovim sudijama,koji zajebavaju ovaj napačeni Hrvatski narod.

Komentiraj...
Vidi sve komentare