Obavijesti

Sport

Komentari 157

Ćiro: Igrači moraju slušati klub, a Bjelica će sad otići iz Dinama

Ćiro: Igrači moraju slušati klub, a Bjelica će sad otići iz Dinama
1

Dinamo plaća sve te igrače, ako je u ovakvoj situaciji odlučio da se režu primanja, onda se šefa, a to je sad klub mora slušati, kaže nam Ćiro Blažević, koji smatra kako je Nenad Bjelica na korak od odlaska

VIDEO

U ovakvim situacijama igrače ne treba ništa puno niti pitati. Pa ovo su izvanredne stvari i oni moraju poštovati odluke kluba. Ako je šef, u ovoj situaciji je to klub, odlučio da se režu primanja, onda se to mora poslušati. Igrači su me iznenadili svojom reakcijom, rekao nam je Miroslav Blažević, nakon dva turbulentna dana u Maksimiru.

Pokretanje videa...

Dinamo predstavio nove igrače 02:14

Ćiro smatra kako je Dinamo postupio onako kako postupaju mnogi klubovi diljem Europe.

- Ja igrače ne bih ništa niti pitao - dodao je Ćiro, koji je jutros doznao da su čelnici hrvatskog prvaka smijenili cijeli stožer Nenada Bjelica. Podsjetimo, otkaze su u četvrtak navečer dobili Rene Poms, Nino Bule, Martin Mayer, Silvije Čavlina, Karlo Reinholz i Jasmin Osmanović. Svih šest suradnika sadašnjeg trenera.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Nisam to znao, iznenadila me i ta vijest. Pa sad je za očekivati da i Nenad Bjelica napusti Maksimir. On će sigurno otići nakon što su smijenili njegove ljude. Ne vidim način na koji bi ostao, ovo je jasna poruka vodstva kluba Bjelici - rekao je Ćiro.

Jedna od Ćirinih uzdanica iz epske '82-e, Milivoj Bračun, ne bi baš kao njegov bivši šef zaobišao igrače u odluci, ali stav mu je zapravo isti kao Blaževićev.

 

- Nevjerojatno je ovo doba u kojem igrači u Uprava doslovno ne smiju sjesti za zajednički stol pa kao ljudi porazgovarati oči u oči. Ali, kako čitam, razgovaralo se. Telefonom i(li) video linkom i sa strukom i sa igračima. Dakle Dinamo je pokušao razgovarati - priča nam Bračun.

- Svima je jasno kako živimo u teškim, nevjerojatno posebnim okolnostima u kojima je jedino normalno da: igrači izađu u susret klubu. Pa ako klub upadne u probleme onda nitko neće dobiti ni kune pa ma koliki ugovor imao, je l'' tako?! - rezonira Bračun i poručuje:

- Treba se ugledati na reprezentativce koji su skupili više od 4 milijuna kuna pomoći ljudima u Hrvatskoj. Sada je vrijeme za takve priče, a ne razmišljanje 'Ja imam ugovor i baš me briga za okolnosti' - rekao nam je Milivoj Bračun.

I u četvrtak navečer i petak ujutro pokušali smo doći do reakcije trenera Bjelice. No, reakcije, zasad nema. Strateg Dinama ponavlja kako nema komentara. Teško je za očekivati da će i dalje biti trener Dinama, ali čuda su uvijek moguća. Situacija s korona virusom izazvala je prave potrese u Maksimiru. Rasplet se očekuje idućih dana.

POGLEDAJTE VIDEO: #ZAJEDNO24SATA

Pokretanje videa...

01:22
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 157
VIDEO

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića