To je to što me zanima!

Cisma: Ronaldo je bahat i loš gubitnik, nije mi htio dati ruku

Domingo Cisma, 30-godišnji branič Racinga iz Santandera, osudio je ponašanje portugalskog igrača Real Madrida Cristiana Ronalda koji mu nije htio pružiti ruku
Vidi originalni članak

Real je prije gostovanja kod CSKA u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka (1-1) u španjolskom prvenstvu na stadionu Santiago Bernabeu deklasirao Racing s 4-0. Ronaldo je tada zabio prvi gol na utakmici.

No u prvom susretu tih klubova u Santanderu, Racing je neočekivano izvukao jedan bod, bilo je 0-0.

- Na toj utakmici kod nas me je Cristiano Ronaldo potpuno ignorirao, kada sam se želio pozdraviti s njime. Vrlo je bahat na igralištu i ne zna kako podnijeti poraz - izjavio je za Marcu Cisma, polazeći vjerojatno od teze da je remi u toj utakmici bio za ''kraljeve'' poput poraza.

- Kada smo se prošlog tjedna opet sastali s Realom u Madridu, vratio sam Ronaldu milo za drago i nisam se želio s njime rukovati - dodao je Cisma.

Idi na 24sata

Komentari 164

  • marnisk91 24.02.2012.

    pokazuje samo kakav je odvratan čovjek.... Ma ovaj je još luđi,što mu je išao dat ruku.... Takvom čovjeku,se ni ne vrijedi obratit.....

  • user_118149 23.02.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • BOAATENG 23.02.2012.

    on je nazalost takav covjek,mozes ti bit 100 puta dobar igrac ako nisi covjek,ako ne znas podnjet poraz,ako se ne znas radovat na pravi nacin pobjedi.Zato je meni Messi najbolji igrac svijeta covjek jednostavan,ima svoju zadacu ne raspravlja se sa sucima i podnosi poraz za razliku od ovog sminkera.

Komentiraj...
Vidi sve komentare