To je to što me zanima!

Cisse bi nastavio karijeru i to besplatno: Hoću zabiti 100. gol

Znate kako je s napadačima. Volimo golove i volimo postići okrugle brojke. Za mene je to rekord od 100 golova koji me i dalje progoni. Zaustavljen sam 96 i cijelo vrijeme razmišljam kako mi nedostaju samo četiri gola, kaže Cisse
Vidi originalni članak

Uskoro će 39 godina, ljetos je završio karijeru, malo smo ga i zaboravili, ali Djibril Cisse zaželio se nogometa.

Ovaj unikatni Francuz koji je nekad najbolje trpao u Auxerreu, Panathinaikosu, Marseilleu i Liverpoolu želi nogometno oživjeti i to - "pro bono". Cissea, naime, kopka jedna brojka; u Ligue 1 u karijeri je zabio 96 golova, a sada mu je, eto, došlo odjednom da mora doći do stotke.

- Znate kako je s napadačima. Volimo golove i volimo postići okrugle brojke. Za mene je to rekord od 100 golova koji me i dalje progoni. Zaustavljen sam 96 i cijelo vrijeme razmišljam kako mi nedostaju samo četiri gola - rekao je.

ZA ZELENIM STOLOM Francuzi titulu uručuju PSG-u jer Ligue 1 se više neće igrati

Sad baš da će se francuski prvoligaši kidati za nekoga tko je u 39. godini i tko već nekoliko godina nije igrao ozbiljan nogomet, i nije realno. Pa se Cisse odlučio ponuditi bez novčane naknade.

- Spreman sam igrati i bez plaće, tako da to ne predstavlja neki rizik za njih. Trenutno nisam u ozbiljnijim pregovorima ni s jednim klubom, ali zainteresiran sam za sve.

Drugoligaši, trećeligaši... Možda da jer doći će i publicitet, ali prvoligaši teško da će biti previše zainteresirani osim ako ih Cisse na eventualnoj probi ne obori s nogu. 

Nekadašnji francuski reprezentativac koji je za Tricolore igrao 41 utakmicu i zabio devet golova, još je igrao za Sunderland, Lazio, QPR, Al Gharafu, Kuban, Bastiju, Saint-Pierroise nakon kojeg je prvi put prekinuo karijeru da bi se dvije godine kasnije vratio u Yverdon-Sportu.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • kingdiamond 11.05.2020.

    Haha😆

  • krauss 09.05.2020.

    U ajduka

  • Chris_McCandless 09.05.2020.

    U Liverpool je došao kao jedan od najboljih mladih napadača svijeta i odmah u listopadu je zaradio dvostruki prijelom noge, samo ga je nevjerojatna reakcija liječnika na stadionu neposredno nakon nesreće spasila amputacije potkoljenice. Vratio se taman da sudjeluje u finalu protiv Milana i da zabije u raspucavanju, a već sljedeće godine ponovno je u prijateljskoj utakmici slomio drugu nogu nakon gotovo identičnog duela kao prvi put. Nevjerojatno je da se s toliko nesreće uopće i vratio, a kamoli da je osvojio ligu prvaka, zabio gol u najboljem finalu ikada, nadodao FA cup i superkup, a usput još nekoliko puta uspio postati najbolji strijelac francuske i grčke lige.

Komentiraj...
Vidi sve komentare