Obavijesti

Sport

Komentari 7

Cisse bi nastavio karijeru i to besplatno: Hoću zabiti 100. gol

Cisse bi nastavio karijeru i to besplatno: Hoću zabiti 100. gol
1

Znate kako je s napadačima. Volimo golove i volimo postići okrugle brojke. Za mene je to rekord od 100 golova koji me i dalje progoni. Zaustavljen sam 96 i cijelo vrijeme razmišljam kako mi nedostaju samo četiri gola, kaže Cisse

VIDEO

Uskoro će 39 godina, ljetos je završio karijeru, malo smo ga i zaboravili, ali Djibril Cisse zaželio se nogometa.

Ovaj unikatni Francuz koji je nekad najbolje trpao u Auxerreu, Panathinaikosu, Marseilleu i Liverpoolu želi nogometno oživjeti i to - "pro bono". Cissea, naime, kopka jedna brojka; u Ligue 1 u karijeri je zabio 96 golova, a sada mu je, eto, došlo odjednom da mora doći do stotke.

- Znate kako je s napadačima. Volimo golove i volimo postići okrugle brojke. Za mene je to rekord od 100 golova koji me i dalje progoni. Zaustavljen sam 96 i cijelo vrijeme razmišljam kako mi nedostaju samo četiri gola - rekao je.

Francuzi titulu uručuju PSG-u jer Ligue 1 se više neće igrati
Francuzi titulu uručuju PSG-u jer Ligue 1 se više neće igrati

Sad baš da će se francuski prvoligaši kidati za nekoga tko je u 39. godini i tko već nekoliko godina nije igrao ozbiljan nogomet, i nije realno. Pa se Cisse odlučio ponuditi bez novčane naknade.

- Spreman sam igrati i bez plaće, tako da to ne predstavlja neki rizik za njih. Trenutno nisam u ozbiljnijim pregovorima ni s jednim klubom, ali zainteresiran sam za sve.

REUTERS

Drugoligaši, trećeligaši... Možda da jer doći će i publicitet, ali prvoligaši teško da će biti previše zainteresirani osim ako ih Cisse na eventualnoj probi ne obori s nogu. 

Nekadašnji francuski reprezentativac koji je za Tricolore igrao 41 utakmicu i zabio devet golova, još je igrao za Sunderland, Lazio, QPR, Al Gharafu, Kuban, Bastiju, Saint-Pierroise nakon kojeg je prvi put prekinuo karijeru da bi se dvije godine kasnije vratio u Yverdon-Sportu.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 7
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu