To je to što me zanima!

Čistka u Chelseaju: "Otpustili" Salomona Kaloua i Bosingwu

Iako su obojica zaigrali od 1. min. u finalu Lige prvaka protiv Bayerna u Münchenu, Di Matteo je odlučio da mu usluge Bjelokošćanina i Portugalca više nisu potrebne
Vidi originalni članak

Prema pisanju britanskog tabloida The Sun, Salomon Kalou i Jose Bosingwa više nisu članovi europskog klupskog nogometnog prvaka Chelseaja…

Iako su obojica zaigrali od prve minute u finalu Lige prvaka protiv Bayerna u Münchenu, menadžer Roberto Di Matteo odlučio je da mu usluge Bjelokošćanina i Portugalca više nisu potrebne.

Kalou (26) je u redove engleskog Premierligaša stigao u ljeto 2006. godine iz nizozemskog Feyenoorda, te je u idućih šest sezona upisao 156 nastupa za londonske plave u Premierligi i bio strijelac u 36 navrata.

Jose Bosingwa (29) je u Chelsea stigao iz Porta, dvije godine nakon Kaloua, te ubilježio 89 nastupa u Premierligi, te čak, s obzirom da je desni branič, i tri pogotka.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • Laki Topalović99 03.07.2012.

    jedino BANE IVANOVIĆ - TERRI - LAMPARD i KOLE su sigurni u timu :)

  • ikanonimus 03.07.2012.

    pametan potez malo čišćenje svlačionice dugo su ova dvojica u čelziju vjerovatno je došlo i do zasićenja

  • ZEUS 03.07.2012.

    mogli su produzit im ugovore bar godinu dana pa na zimu prodat nek se bar koji milijun zaradi...ili recimo trebali su ih prodat par mjeseci ranije,pa kalou nije star a kad ovi nasi u dinamu "vrijede" po milju,dve,tri vrijedi i on!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare