To je to što me zanima!

Čitatelji 24sata, Goal.com, Uefa složni: Müller je igrač utakmice

Za čitatelje 24sata igrač utakmice Bayern - Barcelona bio je Thomas Müller s ocjenom 9.4. Messi je uz Jordija Albu dobio najlošiju ocjenu od naših čitatelja
Vidi originalni članak

Nogometaši Bayern deklasirali su u Münchenu Barcelonu 4-0, a gotovo svi ističu da je najbolji pojedinac utakmice Thomas Müller koji je zabio dva gola i asistirao za jedan. 

Thomasa Müllera igračem utakmice proglasili su i čitatelji 24sata koji su mu dali prosječnu ocjenu 9.4. Uz njega odličnim ste ocijenili i nastupe Arjena Robbena, Bastiana Schweinsteigera te Dantea.

Na službenoj stranici Uefe eksperti i navijači bili su isto tako složni da je Müller bio najbolji na terenu. Eksperti su mu dali ocjenu 7.5, a navijači 8.4.

Goal.com Mülleru je dao savršenu peticu, dok je njemački Bild čak petorici igrača Bayerna dao savršenu ocjenu. Philipp Lahm, Javi Martinez, Bastian Schweinsteiger, Arjen Robben i Thomas Müller dobili su idealne jedinice.

Messi među najgorima

Bild se istaknuo i ocjenama za igrače Barcelone, pa je tako Lionel Messi dobio najgoru moguću ocjenu, šesticu. Ni čitatelji 24sata nisu baš imali razumjevanja za Argentinca, pa je uz Jordija Albu najgore ocijenjeni igrač utakmice. Obojica su dobili 2.9.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • cash fever 24.04.2013.

    ako se žele osigurat da tika-taka ne proradi u uzvratu , a mali zeleni ne 'poludi' i nekim čudom sruši snove bavarcima o finalu, bavarski navijači mogu napravit exces u uzvratu ,sudac prekine, uefa registrira 3:0 za domaćina i bayern u finale ! hehe

  • cash fever 24.04.2013.

    svaka čast bavarcima... uzvrat netreba niti igrat:)

  • Žunior56 24.04.2013.

    Muller je bio odličan, ali igrač utakmice je bio Robben! Bez njega ne bi zabili Barci više od jednog gola, ali mnogima je antipatičan pa ono...

Komentiraj...
Vidi sve komentare