Obavijesti

Sport

Komentari 727

'Tiki-taka' kao pokvareni stroj: Bayern rastavio blijedu Barcu

'Tiki-taka' kao pokvareni stroj: Bayern rastavio blijedu Barcu
16

Fantastična forma Bayerna potvrdila se i večeras. Nevjerojatnom agresivnošću i trkom slomili su Barcelonu koja je prvi udarac u okvir gola imala u 69. minuti

VIDEO

Kakva katastrofa Barcelone u Münchenu. Bayern je u prvoj utakmici polufinala Lige prvaka razmontirao Katalonce 4-0 i samo ih čudo na Nou Campu može zaustaviti na putu prema finalu i Wembleyu.

Fantastična forma Bayerna potvrdila se i u utakmici s Barcelonom. Nevjerojatnom agresivnošću i trkom slomili su Barcelonu koja je prvi udarac u okvir gola uputila tek u 69. minuti.

Bayern je do vodstva mogao već u 2. minuti kada je Robben pucao desno iskosa, ali obranio mu je to Valdes. U 25. minuti za Barcelonu nije bilo spasa. Robben je nabacio s desne strane, a u skoku je najviši bio Dante. Branič Bavaraca prebacio je loptu na drugu stativu gdje je natrčao Thomas Müller i pospremio ju u mrežu za 1-0.

Iako se očekivalo drugačiju sliku Barcelonu u nastavku, primili su još tri gola i zatvorili si vrata finala. Novi gol primili su odmah na početku nastavku, u 49. minuti. Bila je to preslika akcije za 1-0. Nabacio je Robben, a najviši je bio Thomas Müller. On je spustio loptu za Gomeza koji iz evidentnog zaleđa pogađa za 2-0.

Puno govora bit će i o trećem golu Bayerna. Robben je dobio loptu na desnoj strani, a situaciju oči u oči s Valdesom omogućio mu je Müller koji je srušio Albu. Nizozemac je odličnim udarcem desno iskosa zabio za 3-0.

Katastrofu Barcelone u Münchenu svojim drugim golom potvrdio je Thomas Müller u 82. minuti. Ribery je proigrao Alabu na lijevoj strani, a lijevi bek Bavaraca odmah ubacuje u sredinu gdje natrčava Müller i pogađa za 4-0.

Lionel Messi bio je očigledno nespreman za današnju utakmicu, a tu činjenicu potkrijepit će podatak da je Argentinac prvi put loptu u šesnaestercu Bayerna imao tek u 69. minuti.

Uzvratna utakmica igrat će se sljedeću srijedu na Nou Campu, a pred Barcelonom je uistinu nemoguća misija u kojoj moraju nadoknaditi četiri gola. Čini se nemoguća misija. Ili Barca još jednom poput Feniksa može se izdići i napraviti veliko čudo.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 727
VIDEO

Čudesan preokret Reala protiv Bayerna za finale Lige prvaka! Modrić ušao i spasio 'kraljeve'
U SUDAČKOJ NADOKNADI

Čudesan preokret Reala protiv Bayerna za finale Lige prvaka! Modrić ušao i spasio 'kraljeve'

Čudesne scene u Madridu. Bayern je do 88. imao finale Lige prvaka na Wembleyju, Tuchel je izvadio napadače Kanea, Musialu, Sanea... A džoker s klupe Joselu zabio je dva gola i preokrenuo utakmicu

Dinamo dobiva novog sponzora, ali proračun će održati jedino prodaja Martina Baturine...
SPREMA SE TRANSFER

Dinamo dobiva novog sponzora, ali proračun će održati jedino prodaja Martina Baturine...

S Petkovićem je situacija složenija. Već mu je 29 godina, klub na njemu ne može zaraditi ni približno koliko bi izgubio njegovim odlaskom. A ni Bruni se ne odlazi u egzotiku, jedino ako pokuca na vrata klub iz 'liga petice'...
VIDEO Mbappea pitali tko će proći u finale, Bayern ili Real. Njegova reakcija je postala hit
LJUTITI FRANCUZ

VIDEO Mbappea pitali tko će proći u finale, Bayern ili Real. Njegova reakcija je postala hit

Od sljedeće sezone trebao bi nositi dres Reala i s kraljevskim klubom pokušati osvojiti svoj prvi uhati trofej, ali sinoć mu nije bilo ni do čega pa čak ni do razgovora o budućem klubu