To je to što me zanima!

City napravio 'špalir za redse': Nije obveza, ali zaslužili su to!

Javnost to očekuje, a oni su to i napravili. I to ne zato jer su morali, nego zato jer su svjesni da su 'redsi' to zaslužili'. Prvi konkurenti za naslov su zapljeskali Liverpoolu prije početka njihovog susreta na Etihadu
Vidi originalni članak

Sedam kola prije kraja i razlika od 23 boda za naslov prvaka Engleske nakon 30 godina. Liverpoolovi su navijači napokon dočekali 'njihovu godinu'. I istrčali su na teren - doduše ne na Anfield, već na Etihad, stadion Manchester Cityja koji je ove godine žestoko izgubio korak u utrci za naslov prvaka. No, priznali su 'građani' častan poraz i odlučili zapljeskati prvacima u prepoznatljivom 'špaliru'.

- Nije obveza nego lijepa tradicija napraviti špalir i zapljeskati šampionima. Liverpool je to ove sezone 100% zaslužio i mi ćemo to učiniti. Kad Redsi istrče na naš travnjak, moji će igrati stati u špalir i pozdraviti ih, čestitati im pljeskom - rekao je trener Manchester Cityja Pep Guardiola i jedan od najboljih trenera svih vremena.

I stisnut će ruku Jurgenu Kloppu, svjestan je da ga je Nijemac ove godine nadmudrio. Sjajan potez i prekrasan fair play, a sljedeće godine tko zna što će biti. Iako 'redsi' neće proslaviti naslov pred punim Anfieldom, zasigurno je lijep osjećaj kad ti zaplješću nogometne veličine poput Kevina de Bruynea, spomenutog Guardiole, bivšeg člana Sterlinga itd.

Zaslužili su ovo 'redsi', a do kraja sezone mogu guštati u miru. A onda - sve kreće ispočetka...

Idi na 24sata

Komentari 12

  • Pool1968 04.07.2020.

    Jedna od onih tekmi u kojoj jedna ekipa ima sanse a druga iz svakok suta zabije. Takvo je bilo prvo poluvrijeme. Da su Salah ili Mane zabili one sanse na pocetku bila bi sigurno drugacija tekma. City je jednostavno zabio sve pa je onda puno lakse igrati. Bili su bolji taj dan, to je sve. Robertson je popio previse piva nakon titule. Gomez takoder. A Lovren se ubio da cak nije bio ni na klupi. Bosanac se ubio u rakoiji. YNWA

  • čovik-s-juga 03.07.2020.

    Edwards driješi kesu i kupi Kulibalya. I možemo mirno čekati novi naslov i dogodine.

  • 02.07.2020.

    dobili su i pravi špalir Pregazi ih City , City počeo da gazi, 5-0 je trebalo biti ništa ona kao ruka bez veze poništen gol.

Komentiraj...
Vidi sve komentare