To je to što me zanima!

City razbio Palace i skočio na 2. mjesto, 'nula' Uniteda i 'redsa'

Manchester City sada ima 35 bodova iz 17 susreta, dva manje uz utakmicu manje od lidera, gradskog rivala Manchester Uniteda, koji je odigrao bez golova u derbiju s Liverpoolom
Vidi originalni članak

Nogometaši Manchester Cityja probili su se na drugo mjesto ljestvice Premier lige uvjerljivom 4-0 (1-0) domaćom pobjedom protiv Crystal Palacea u susretu 19. kola.

POGLEDAJTE VIDEO: Obitelj Marcelić pjevala "You'll never walk alone"

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Dvostruki strijelac bio je Stones (26', 68'), a po jedan gol dodali su Gundogan (56') i Sterling (88').

Manchester City sada ima 35 bodova iz 17 susreta, dva manje uz utakmicu manje od lidera, gradskog rivala Manchester Uniteda, koji je ranije u nedjelju u velikom derbiju odigrao 0-0 na gostovanju kod Liverpoola, a isti broj bodova ima treći Leicester City, dok četvrti Liverpool zaostaje jedan bod.

U prvoj utakmici nedjeljnog programa Tottenham Hotspur je kao gost svladao Sheffield United s 3-1 (2-0). Tottenham je poveo 2-0 u prvom poluvremenu pogocima Auriera (5) i Kanea (40). Nadu domaćima nakratko je vratio McGoldrick (59), no samo tri minute potom Ndombele (62) je vratio gostima dva gola prednosti.

Ovom pobjedom peti Tottenham ima 33 boda, dok je Sheffield United ostao na posljednjem mjestu s pet bodova, čak šest manje od pretposljednjeg West Bromwich Albiona.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • VOLBEAT 18.01.2021.

    Evidentno City ove godine osvaja Premier league, United nema šanse držati korak, a Redsi su očajni

  • BlackRonsky 18.01.2021.

    O najvećoj utakmici premiershipa vi ste stavili jednu jedinu rečenicu..I to sam povećalom morao tražiti ovaj članak.. Baš je sramotno, napravili ste samo kratki izvještaj kola kao da je druga izraelska liga..

  • 18.01.2021.

    Liverpool ima srece iako je drzao loptu da Utd nije dva zicera realizirao, tek da je Rashford dodao Cavaniju uf

Komentiraj...
Vidi sve komentare