To je to što me zanima!

City spreman za eru iza Pepa: Van Bronckhorst novi trener?

Engleski velikan ništa ne prepušta slučaju. Iako su još dvije godine do isteka ugovora španjolskog stručnjaka, u Manchesteru se već priprema nasljednik Pepa Guardiole, a već je zaposlen u Premiershipu...
Vidi originalni članak

Uoči utakmice Lige prvaka s Dinamom, iz Manchester Cityja stigla je vijest potpuno nevezana za tu utakmicu. 'Građani' se pripremaju za život poslije Pepa Guardiole čiji ugovor ističe u 2021. godini. 

Katalonski stručnjak svoju četvrtu sezonu za redom sjedi na klupi Cityja, a ako je suditi po njegovim razdobljima u Barceloni i Bayernu, Pep rijetko ostaje na jednom mjestu predugo. Prema pisanju Daily Mirrora, njegovo bi mjesto na Etihadu trebao preuzeti Giovanni van Bronckhorst (44).

TKO JE ŠEIK MANSOUR Šef Man. Cityja: Dvije žene, tri kluba, jahta od 400 mil. eura...

"MODRI" PREMA MANCHESTERU Bjelica je 'pomilovao' Gojaka i Hajrovića: Igra srce, ne novac

Nizozemac je prihvatio insiderski posao u na Etihadu jer City želi da bude spreman u bilo kojem trenutku sjesti na klupu, iako ne postoji konkretan dogovor oko preuzimanja Guardiolinog mjesta.

Van Bronkhorst postao je trener Feyenoorda 2015., a napustio ga je na kraju prošle sezone nakon što je osvojio Prvu nizozemsku ligu - Eredivisie i dva KNVB Kupa (Nizozemski nogometni kup). 

VELEBNI CITYJEV DOM Dobrodošli, dragi dinamovci, na najbolji stadion na svijetu...

MODRI KLINCI U ENGLESKU Jovićević: Man. City je juniora platio čak četiri milijuna funti

Idi na 24sata

Komentari 10

  • mestar 30.09.2019.

    Pepa ne moze nitko zamjenit, moze samo bit trener M.C. ali copija nije nikad kao riginal.Vidili smo kako prolaze ti koji ga koopiraju niti imaju rezultata ni igre.

  • Katalonski lopovi 30.09.2019.

    prevara odlazi u juve da osvoji talijansku ligu

  • juniorx1 30.09.2019.

    Arteta ce biti nasljednik Gaurdiole,to je i sam Guardiola rekao prije malo vremena

Komentiraj...
Vidi sve komentare