To je to što me zanima!

City spremio bombu: Kane stiže na Etihad za 190 milijuna eura!

Harry Kane odlazi u Manchester City, pršte današnje naslovnice engleskih medija. Htjeli su ga Real Madrid i Manchester United, no City je sa 190 milijuna eura smekšao srce predsjednika Levyja...
Vidi originalni članak

Na leđima mu je 27 godina, jedan je od najboljih napadača na svijetu, no njegove vitrine s trofejima su i dalje pune prašine jer u njima trofeja - nema.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Harry Kane (27) već neko vrijeme očajnički traži odlazak iz Tottenhama. Nakon poraza u finalu Eura s Engleskom, sve je nestrpljiviji. Svjestan je da mu najbolje godine cure, a Spursi mu ne mogu garantirani borbu za trofeje. Naravno, za ovakvu klasu interesa ne manjka, ali najveći izazov za potencijalne kupce bilo je smekšati srce kontroverznog predsjednika Daniela Levyja. No, čini se da su to uspjeli napraviti arapski milijuni.

Harry Kane odlazi u Manchester City, pršte današnje naslovnice engleskih medija. Htjeli su ga Real Madrid i Manchester United, City je nudio 110 milijuna eura, no Levy je sve redom odbijao. Ipak, vlasnici 'građana' su malo podebljali taj iznos i drugu jedinicu prepravili u devetku. I ostavili Levyja bez teksta!

Engleski napadač bi tako u City trebao prijeći za nevjerojatnih 190 milijuna eura, a tamo bi tjedno zarađivao 470 tisuća eura! Lova koju mu samo City može, ali i želi ponuditi. No, ni s nebuloznom cifrom neće postati najskuplji nogometaš u povijesti. Tu titulu drži Neymar za koga je PSG iskeširao 222 milijuna eura.

Aktualni engleski prvak tražio je klasnog napadača koji će uskočiti u kopačke Sergija Agüera koji je otišao u Barcelonu. Pep Guardiola ostao je bez klasičnog napadača pa su mu vlasnici obećali dovesti rješenje za tu poziciju. Dobili su ponajboljeg napadača na svijetu s kojim bi bili jedni od glavnih kandidata za osvajanje Premier lige, ali i Lige prvaka, a to je ono što i dalje fali arapskim vlasnicima. 

A Daniel Levy je još jednom pokazao kakav je majstor izmusti što više novca od transfera. Iskusio je to i Real Madrid. Tada je mjesecima odugovlačio i tražio više novca za Garetha Balea i Luku Modrića. To je na kraju i uspio. Za hrvatskog kapetana dobio je 35 milijuna eura, a za Velšanina 100 milijuna eura. Sada će samo za Kanea dobiti još više.

Kane je dijete Tottenhama. Tu je iskusio seniorski nogomet, tu se etablirao kao jedan od najboljih na svijetu. Za klub je odigrao 336 utakmica i za to vrijeme zabio 221 gol uz 47 asistencija. 

Ako je vjerovati engleskim medijima, Kane bi tako uskoro trebao preseliti na Etihad i ostvariti svoje želje. Njegova neutaživa žeđ za trofejima i novcima očito je bila jača od ljubavi prema Tottenhamu.

POGLEDAJTE SLOW MOTION SNIMKU ČETVRTFINALA ARMAGEDONA 2:

Idi na 24sata

Komentari 38

  • 25.07.2021.

    A šta reći, hahahahaha 😅

  • Chris45 23.07.2021.

    Klub bez duše kao i psg

  • donfabio 23.07.2021.

    Katastrofa, zamisli koja budala moras biti da das to za igraca. Nogomet je otisel radi tih arapa i milijardera u k.....

Komentiraj...
Vidi sve komentare