Obavijesti

Sport

Komentari 38

City spremio bombu: Kane stiže na Etihad za 190 milijuna eura!

City spremio bombu: Kane stiže na Etihad za 190 milijuna eura!

Harry Kane odlazi u Manchester City, pršte današnje naslovnice engleskih medija. Htjeli su ga Real Madrid i Manchester United, no City je sa 190 milijuna eura smekšao srce predsjednika Levyja...

VIDEO

Na leđima mu je 27 godina, jedan je od najboljih napadača na svijetu, no njegove vitrine s trofejima su i dalje pune prašine jer u njima trofeja - nema.

Pokretanje videa...

Engleski navijači VIDEO

Harry Kane (27) već neko vrijeme očajnički traži odlazak iz Tottenhama. Nakon poraza u finalu Eura s Engleskom, sve je nestrpljiviji. Svjestan je da mu najbolje godine cure, a Spursi mu ne mogu garantirani borbu za trofeje. Naravno, za ovakvu klasu interesa ne manjka, ali najveći izazov za potencijalne kupce bilo je smekšati srce kontroverznog predsjednika Daniela Levyja. No, čini se da su to uspjeli napraviti arapski milijuni.

Euro 2020 - Quarter Final - Ukraine v England

Harry Kane odlazi u Manchester City, pršte današnje naslovnice engleskih medija. Htjeli su ga Real Madrid i Manchester United, City je nudio 110 milijuna eura, no Levy je sve redom odbijao. Ipak, vlasnici 'građana' su malo podebljali taj iznos i drugu jedinicu prepravili u devetku. I ostavili Levyja bez teksta!

Engleski napadač bi tako u City trebao prijeći za nevjerojatnih 190 milijuna eura, a tamo bi tjedno zarađivao 470 tisuća eura! Lova koju mu samo City može, ali i želi ponuditi. No, ni s nebuloznom cifrom neće postati najskuplji nogometaš u povijesti. Tu titulu drži Neymar za koga je PSG iskeširao 222 milijuna eura.

Premier League - Leicester City v Tottenham Hotspur

Aktualni engleski prvak tražio je klasnog napadača koji će uskočiti u kopačke Sergija Agüera koji je otišao u Barcelonu. Pep Guardiola ostao je bez klasičnog napadača pa su mu vlasnici obećali dovesti rješenje za tu poziciju. Dobili su ponajboljeg napadača na svijetu s kojim bi bili jedni od glavnih kandidata za osvajanje Premier lige, ali i Lige prvaka, a to je ono što i dalje fali arapskim vlasnicima. 

Premier League - Tottenham Hotspur v Aston Villa

A Daniel Levy je još jednom pokazao kakav je majstor izmusti što više novca od transfera. Iskusio je to i Real Madrid. Tada je mjesecima odugovlačio i tražio više novca za Garetha Balea i Luku Modrića. To je na kraju i uspio. Za hrvatskog kapetana dobio je 35 milijuna eura, a za Velšanina 100 milijuna eura. Sada će samo za Kanea dobiti još više.

Kane je dijete Tottenhama. Tu je iskusio seniorski nogomet, tu se etablirao kao jedan od najboljih na svijetu. Za klub je odigrao 336 utakmica i za to vrijeme zabio 221 gol uz 47 asistencija. 

Ako je vjerovati engleskim medijima, Kane bi tako uskoro trebao preseliti na Etihad i ostvariti svoje želje. Njegova neutaživa žeđ za trofejima i novcima očito je bila jača od ljubavi prema Tottenhamu.

POGLEDAJTE SLOW MOTION SNIMKU ČETVRTFINALA ARMAGEDONA 2:

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 38
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna
'TOTALNO JE OPČINJENA'

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna

Jude Bellingham u vezi je s Nizozemkom Laurom Celijom Valk, objavio je The Sun. Ona zadnjih tjedana boravi u njegovu madridskom domu i mnogima se pohvalila o tome
'Hajduk neće rezati troškove, Nikoličius mi se dopada, a navijački će me ponijeti u loži...'
NOVI PREDSJEDNIK

'Hajduk neće rezati troškove, Nikoličius mi se dopada, a navijački će me ponijeti u loži...'

Ivan Bilić naglasio: Novi trener nam je prioritet, a trener koji dođe mora se prilagoditi sustavu igre prve momčadi. Kao što mora napraviti i akademija