To je to što me zanima!

City zagrizao za 'wunderkinda' RB Salzburga: Nudi bogatstvo

Erling Braut Håland senzacija je ovosezonske Lige prvaka, a na zimu bi mogao napustiti Salzburg. Mladog Norvežanina žele United, Liverpool, Real i Barcelona, ali City je, čini se, najkonkretniji
Vidi originalni članak

Engleski nogometni prvak Manchester City uključio se u borbu za novu zvijezdu europskog nogometa 19-godišnjeg napadača austrijskog prvaka RB Salzburga Norvežanina Erlinga Brauta Haalanda, prvom strijelcu Lige prvaka s četiri gola.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Veliki interes za mladog napadača koji je ove sezone zabio već 18 golova u 11 nastupa pokazali su i Manchester United, Liverpool, Real Madrid i Barcelona.

Nagađa se kako je Manchester City spreman već sada platiti 60 milijuna eura za mladića koji je u Salzburg stigao u siječnju ove godine iz Moldea za oko devet milijuna eura.

Haaland je već tada bio na korak do prelaska u Juventus, no ipak se odlučio za Salzburg.

- Procijenio sam kako je prerano za Juve. Salzburg je klub koji me najviše želio i koji mi je najbolje odgovarao - kazao je tada.

Erling je sin bivšeg norveškog veznjaka Alfa-Ingea Haalanda koji je igrao za Nottingham Forest, Leeds United i Manchester City.

- Želim biti bolji od oca koji je odigrao više od 150 utakmica u Engleskoj," kazao je mladi napadač dodavši:" Sada sam maksimalno koncentriran na svoje igre u Salzburgu. Nije u redu razgovarati o drugim klubovima. Morate se usredotočiti na svoj trenutni klub i dati sve za njih - poručio je.

(jt)

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 33

  • 18.10.2019.

    Ja mislim da su cijene normalne s obzirom koliko veliki klubovi zarađuju od tv prijenosa,, sponzora. Manji klubovi samo uzimaju ono što mogu. Šta bi ga tribali dat za 5mil??

  • aavent 18.10.2019.

    Iskreno ako je Felix 120 milijuja onda je ovo sitnica za Hallanda.

  • Space Burek 18.10.2019.

    Haha pa ovi iz Salzburga bi ga sami odveli do kupca kada bi im netko ponudio 60m... bilo je i puno boljih igraca koji su imali jednu odlicnu sezonu pa nisu bili prodani kao npr. Vardi ili Belotti

Komentiraj...
Vidi sve komentare