To je to što me zanima!

Članovi NO Hajduka vrijeđali kontrolora suđenja: 'J*** vas Zebec! Stalno ga dovodite tu!'

Članovi Nadzornog odbora Marko Mustapić i Sergije Popović vrijeđali su u svečanoj loži kontrolora suđenja Draženka Kovačića, u čiju je zaštitu stao časnik za sigurnost Vlado Dominić
Vidi originalni članak

Frustracije nakon još jedne grozne predstave i poraza od Osijeka dio čelnika Hajduka iskalio je na službenim osobama utakmice s Osijekom.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Članovi Nadzornog odbora Marko Mustapić i Sergije Popović vrijeđali su u svečanoj loži kontrolora suđenja Draženka Kovačića, u čiju je zaštitu stao časnik za sigurnost Vlado Dominić. Na svu sreću sve je ostalo na uvredama, koje je nakon utakmice Kovačević prijavio u zapisnik delegatu Draženu Posavcu. 

U 49. minuti u VIP loži Marko Mustapić verbalno je napao kontrolora suđenja Draženka Kovačića riječima: "Kako ćete napustiti stadion! Kakvo je ovo suđenje! Jebo te laptop, što ćeš u njega napisati! Jebo vas Zebec, stalno ga dovodite ovdje!" Nakon toga časnik za sigurnost Vlado Dominić upozorio je navedenu osobu da prestane sa vrijeđanjem.

U razgovor se uključio i Sergije Popović koji je zajedno sa Mustapićem vikao "Makni se od nas, korona je". S obzirom na navedeno ponašanje, gospodin Dominić je sjeo na mjesto kontrolora Kovačića, dok se isti premjestio na drugo sjedalo, te je na taj način mogao nesmetano nastaviti obavljati svoje zadaće. Nakon toga navedene osobe su prestale dovikivati i vrijeđati – stoji u prijavi.

Za očekivati je da službene osobe podnesu i dopunsko izvješće temeljem kojeg će Disciplinski sudac izreći i sankcije članovima Nadzornog odbora Hajduka.

Idi na 24sata

Komentari 29

  • mihic82 07.07.2020.

    Navijaju za Hajduk i glasaju za HDZ, koja kombinacija

  • Pobotchnick Leeyoobo 06.07.2020.

    Šjor mustafa i barba sergije

  • LUKAM10 LEGENDA 06.07.2020.

    Obojica na ugljan bez uputnice

Komentiraj...
Vidi sve komentare