To je to što me zanima!

Clarence Seedorf: Flamini se naučio uklizavati u Engleskoj

Seedorf je poslao poruku menadžeru Tottenhama Harryju Redknappu i nabrijanim engleskim medijima, a tiče se Flaminijevog starta na Ćorluku u prvoj utakmici LP-a
Vidi originalni članak

To je uklizavanje engleskog porijekla, rekao je Nizozemac o prekršaju kojim je Flamini ozlijedio gležanj hrvatskog reprezentativca u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka, koju je Tottenham u Milanu dobio 1-0.

- Vidio sam mnogo takvih startova u Premier ligi. Mnogo premierligaških igrača prakticira takva uklizavanja. To je dio engleskog nogometa koji je Flamini donio u Italiju. To je jasno kao dan – dodao je 34-godišnji Nizozemac odgovorivši tako Harryju Redknappu, koji je Flaminiju pomalo prijeteći najavio užareni i netrpeljivi doček u srijedu na White Hart Laneu.

- Flamini ima samo jednu opciju. Mora pristupiti utakmici u Londonu kao i svakoj drugoj. Neće mu biti problem. Navikao je na takvu atmosferu gostujući na Tottenhamovu stadionu kao igrač gradskog rivala Arsenala.

Sam je francuski nogometaš na Redknappovu najavu rekao:

- Ljudi mogu govoriti što hoće. Ja znam da sam išao na loptu. Žao mi je što sam ozlijedio Ćorluku, ali ni zbog čega drugoga.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • Avatar 09.03.2011.

    Kome taj laže, uklizao je da ozlijedi igraca i ono je za crveni karton i 2 utakmice neigranja!

  • mcani11 09.03.2011.

    Milan - Tottenham ,,,,0:0,,,0:1,,

  • user_66879 09.03.2011.

    ev ja san igra 2, 3.40 kvota, pa zasto ne probati na ibrahimovica, pata, robinha...tijek utakmice bi moga biti jako dosadan jer milan sigurno nece srljati 1 pogodak se moze postici i u 80min, a i oni to znaju...mozda bi bilo dobro zapravo sigurno bi bilo dobro kad bi se zabio neki gol u prvih 20ak min od strane bilo koje momcadi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare