To je to što me zanima!

Conor odgovorio Khabibu: Mali preplašeni štakore, ja dolazim!

'Zloglasni' protiv 'orla', bio bi to novi 'supermeč' na kojem bi Dana White mogao masno zaraditi, ali aktualni šampion takve izjave smatra smiješnima
Vidi originalni članak

Da bi se suočio sa mnom, on najprije mora spustiti kilažu na 70 kilograma, a onda, kao što je to jednom ranije napravio, mora pobijediti deset puta zaredom. Onda ću razmišljati o revanšu, ali sada neka se on bori protiv drugorazrednih boraca koji teže 77 kilograma, govorio je prije nekoliko dana prvak lake kategorije UFC-a Khabib Nurmagomedov (31). 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Dagestanac se tako žestoko usprotivio gazdi UFC-a, Dani Whiteu. 'Zloglasni' protiv 'orla', bio bi to novi 'supermeč' na kojem bi Dana mogao masno zaraditi, ali aktualni šampion takve izjave smatra smiješnima. Nakon što je UFC i službeno potvrdio borbe Conora i Cerronea te Khabiba i Fergusona, ruski borac osvrnuo se na mogući uzvrat sa kontroverznim Ircem nakon njegovog povratka u UFC.

PROTIVI SE GAZDI Khabib rekao svoje: Conor? Za uzvrat mora dobiti 10 boraca

- I to bi mu trebalo osigurati poziciju za titulu? Dok sam ja ovdje, to se neće dogoditi. Budite sigurni! Neobično mi je kada Dana White kaže da će pobjednik tog meča, ako Conor pobijedi Cerronea i ja pobijedim Tonyja Fergusona, da će organizrati naš revanš. Tko će se sljedeći boriti za pojas je moja odluka - objasnio je Khabib.

Na Conorov odgovor nije trebalo dugo čekati.

- Mali uplašeni štakore, ja dolazim - napisao je na Instagramu.

Bilo kako bilo, u novoj godini imat ćemo dvije spektakularne borbe u oktogonu, a nazire se i treća. Prvi meč Khabib je završio polugom u četvrtoj rundi, a Conor je istaknuo da mu fokus nije bio na tom meču. 'Zloglasni' Irac sad ima priliku pokazati da je sve bila samo slučajnost ili će ipak morati priznati da je Nurmagomedov jednostavno bolji

 
Idi na 24sata

Komentari 23

  • Vjeran Magdalenic 20.12.2019.

    Conor, daj odmori. Prošli put si imao sreće jer je sudac prekinuo borbu. Da ga nije bilo, zadavio bi te. Tako da, uzmi pare i lagano sa obitelji putuj.

  • Branimira G. 19.12.2019.

    Ma koji Conor... svi su spominjali kako će ga Irac završit u stojci.I što se dogodilo?Nurmagomedov je dokaza da se može nosit s njim i u stojci,a to je zapravo bilo jedino pravo pitanje.Dakle,nema nikakvog smisla za ponovni okršaj.Osim ona stara,što je Edo Maajka reka-'care,samo pare'.Khabib!!

  • Blue Star 19.12.2019.

    Pratim sve al već mi na živce ide ovaj cirkusant, može to donosit i lovu al sportska načela moraju se poštivat

Komentiraj...
Vidi sve komentare