To je to što me zanima!

Čop je čak i udubio stativu! 'Ne brinite, 'dragulji' su na mjestu'

Ne znam što me sve ne boli, od koljena, preko prepone, pubične kosti, kuka, rebara... Baš sam se dobro ugruvao i na sreću nije ništa ozbiljnije i brzo ću natrag na teren, kaže nam Duje nakon sudara s vratnicom
Vidi originalni članak

Baš sam se dobro nabio ali s "draguljima" je sve u redu, javio se dobro raspoloženi Duje Čop (30) šalom i na svoj, ali i na račun naslova na našem portalu.

Podsjetimo, Duje se u želji da stigne loptu i zabije gol, što mu je na koncu i uspjelo, zabio u stativu, i to "nezgodnim mjestom". Izgledalo je jako bolno, a koliko je bilo ozbiljno možda i najbolje svjedoči udubljenje na stativi, kao i to što su ga odmah iznijeli s terena i nije se više vraćao do kraja utakmice.

Standard je poveo Dujinom asistencijom i golom 2-1 protiv Rangersa, no domaća je momčad u drugom poluvremenu okrenula rezultat i pobijedila 3-2.  

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Ne znam što me sve ne boli, od koljena, preko prepone, pubične kosti, kuka, rebara... Baš sam se dobro ugruvao i na sreću nije ništa ozbiljnije i brzo ću natrag na teren. Posebno mi je žao zbog poraza, imali smo ih, igrali smo dobro, ali kao da se sve nakon toga okrenulo - kaže Čop, koji je bio svjestan da će se zabiti u stativu, ali želja za golom bila je jača.

- Znate kako se kaže, svaki pravi strijelac najprije gleda kako će zabiti gol, pa onda suigrača i sve ostalo, ha, ha, ha... Šalim se, za sve su krive ove nove lopte i klizav teren. U normalnim okolnostima ta bi mi lopta došla na glavu, a kako je teren bio klizav računao sam da ću je prsima unijeti u gol. No nije uopće odskočila, nego je kliznula po travi i došla mi prebrzo na noge. Što ću, gol je gol, a ovo što  boli će zacijeliti, važno je da nema veće štete.

Duji inače ne "cvjetaju ruže" u Belgiji, ušao je u zadnju godinu ugovora kojeg ne želi produžiti i zbog toga je više na klupi nego na terenu. Igra povremeno, kao i ovoga puta, a svaku priliku koristi koliko može. Ovoga puta maksimalno, asistencija, gol, bio je igrač utakmice i ušao u momčad kola Europske lige.

POGLEDAJTE VIDEO Najbolniji gol ikad? Čop zabio pa 'draguljima' odvalio stativu

- Nije loše nakon što sam dugo bio na klupi... Tako je, kako je, a situaciju dodatno komplicira korona, vidjet ćemo kako će se razvijati situacija dalje na zimu. Moje je da igram i zabijam, a što će klub i trener odlučiti, to ćemo vidjeti. To je na njima...

Dujin Standard ispao je iz konkurencije za proljeće, no njegov bivši klub, Dinamo, napravio je taj iskorak i ove sezone.

- Sretan sam zbog njih, prije svih zbog mog prijatelja Arijana Ademija koji je zaslužio sve dobro što mu se događa zbog one nepravde oko dopinga. I rekord po broju nastupa, i plasman na Euro s Makedonijom. Stvarno mu svaka čast - zaključio je Čop.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • egzekutor još jači 05.12.2020.

    Udubio stativu)))))?????? Hahahahahahh, Gabela, kakav si ti kralj.....

  • Crni_petar 05.12.2020.

    Zvone zvona naše katedrale

  • AC.MILAN 05.12.2020.

    to da je udubio stativu je laž da veća laž ne može biti jer je to nemoguće. tijelom se ne može udubiti jer su predebele, pa kada svom snagom čepovima opalimo i to željeznim se ne vidi ništa na golu, a onda nema šanse da tijelom može udubiti

Komentiraj...
Vidi sve komentare