Sport

Komentari 9

Čop je čak i udubio stativu! 'Ne brinite, 'dragulji' su na mjestu'

Čop je čak i udubio stativu! 'Ne brinite, 'dragulji' su na mjestu'

Ne znam što me sve ne boli, od koljena, preko prepone, pubične kosti, kuka, rebara... Baš sam se dobro ugruvao i na sreću nije ništa ozbiljnije i brzo ću natrag na teren, kaže nam Duje nakon sudara s vratnicom

Baš sam se dobro nabio ali s "draguljima" je sve u redu, javio se dobro raspoloženi Duje Čop (30) šalom i na svoj, ali i na račun naslova na našem portalu.

Podsjetimo, Duje se u želji da stigne loptu i zabije gol, što mu je na koncu i uspjelo, zabio u stativu, i to "nezgodnim mjestom". Izgledalo je jako bolno, a koliko je bilo ozbiljno možda i najbolje svjedoči udubljenje na stativi, kao i to što su ga odmah iznijeli s terena i nije se više vraćao do kraja utakmice.

Standard je poveo Dujinom asistencijom i golom 2-1 protiv Rangersa, no domaća je momčad u drugom poluvremenu okrenula rezultat i pobijedila 3-2.  

- Ne znam što me sve ne boli, od koljena, preko prepone, pubične kosti, kuka, rebara... Baš sam se dobro ugruvao i na sreću nije ništa ozbiljnije i brzo ću natrag na teren. Posebno mi je žao zbog poraza, imali smo ih, igrali smo dobro, ali kao da se sve nakon toga okrenulo - kaže Čop, koji je bio svjestan da će se zabiti u stativu, ali želja za golom bila je jača.

- Znate kako se kaže, svaki pravi strijelac najprije gleda kako će zabiti gol, pa onda suigrača i sve ostalo, ha, ha, ha... Šalim se, za sve su krive ove nove lopte i klizav teren. U normalnim okolnostima ta bi mi lopta došla na glavu, a kako je teren bio klizav računao sam da ću je prsima unijeti u gol. No nije uopće odskočila, nego je kliznula po travi i došla mi prebrzo na noge. Što ću, gol je gol, a ovo što  boli će zacijeliti, važno je da nema veće štete.

Duji inače ne "cvjetaju ruže" u Belgiji, ušao je u zadnju godinu ugovora kojeg ne želi produžiti i zbog toga je više na klupi nego na terenu. Igra povremeno, kao i ovoga puta, a svaku priliku koristi koliko može. Ovoga puta maksimalno, asistencija, gol, bio je igrač utakmice i ušao u momčad kola Europske lige.

- Nije loše nakon što sam dugo bio na klupi... Tako je, kako je, a situaciju dodatno komplicira korona, vidjet ćemo kako će se razvijati situacija dalje na zimu. Moje je da igram i zabijam, a što će klub i trener odlučiti, to ćemo vidjeti. To je na njima...

Dujin Standard ispao je iz konkurencije za proljeće, no njegov bivši klub, Dinamo, napravio je taj iskorak i ove sezone.

- Sretan sam zbog njih, prije svih zbog mog prijatelja Arijana Ademija koji je zaslužio sve dobro što mu se događa zbog one nepravde oko dopinga. I rekord po broju nastupa, i plasman na Euro s Makedonijom. Stvarno mu svaka čast - zaključio je Čop.

Najčitaniji članci