To je to što me zanima!

Ćorić odradio trening: Teren u Srbiji sličan Zagreb Indoorsu

Čilića nema i ja sam prvi igrač u reprezentaciji, to mi puno znači. Tek sam godinu dana u Davis Cupu. To mi je nevjerojatno, kaže Borna Ćorić uoči meča sa Srbijom
Vidi originalni članak

Hrvatska od petka do nedjelje u Kraljevu gostuje u Srbiji u prvom kolu Svjetske skupine Davis Cupa. Pripadnici Policijske uprave u Kraljevu, Žandarmerije i Specijalne policijske jedinice čuvaju naše igrače i ljude iz stožera. 

Prvi je trening prošao bez ikakvih problema, a iz oba stožera nadaju se kako će meč proteći u sportskom rivalstvu i uzajamnom poštovanju. Marin Čilić neće moći zbog ozljede pa će prvi hrvatski reket biti 18-godišnji Borna Ćorić.

Hrvatski teniski savez

- Nije bilo puno vremena za odmor nakon Dubaija. No to je život tenisača. Kad sam imao 10 godina znao sam da bi mi mogao biti takav život. Imao sam svega 12 sati odmora. Isprobali smo podlogu u Kraljevu. Prvi trening je bio odličan. Dobro sam se osjećao. Teren je vrlo sličan Zagreb Indoorsu ili Marseilleu - rekao je Borna Ćorić.

- Viktor Troicki je favorit, no imam i ja svoje šanse. Pogotovo ako odigram kao protiv Murraya. No vidjet ćemo kako će biti u petak. Čilića nema i ja sam prvi igrač, to mi puno znači. Tek sam godinu dana u Davis Cupu. To mi je nevjerojatno. No svjestan sam da je to jer naša dva najbolja igrača nisu mogli biti ovdje - kaže Borna.

Željko Krajan nadao se da će se Čilić oporaviti i biti u sastavu protiv Srbije, ali na kraju ništa od toga. Ćorić je preuzeo ulogu prvog hrvatskog reketa.

- Moramo se prilagoditi i pokušati napraviti iznenađenje. Ćorić je naš najveći adut i veliki je teret na njemu u ovom meču - rekao je Željko Krajan.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • El Tractor 04.03.2015.

    Samo opušteno, bez pritiska!

  • madridista993 03.03.2015.

    potopit će nas ko Titanic! nazalost

  • zembo 03.03.2015.

    sretno, za ovaj meč imaš podršku iz Savske

Komentiraj...
Vidi sve komentare