To je to što me zanima!

Ćorić ipak ostao bez polufinala Umaga: Bautista bolji u 2 seta

Borna je u današnjem četvrtfinalnom susretu za sat vremena i 40 minuta igre izgubio od Španjolca Roberta Bautiste, 22. igrača svijeta 2-0 u setovima (3-6, 3-6)
Vidi originalni članak

Nakon što je jučer svladao Slovenca s britanskom putovnicom Aljaža Bedenea dvaput po 6-4, Borna Ćorić je u današnjem četvrtfinalnom susretu za sat vremena i 40 minuta igre izgubio od Španjolca Roberta Bautiste, 22. igrača svijeta 2-0 u setovima (3-6, 3-6). 

Borna je već na svom prvom servisu morao spašavati break loptu, a u sljedećem gemu nije uspio uzeti break iako je imao priliku. Španjolac je međutim kod svog vodstva 4-3 uspio uzeti servis 18-godišnjem Borni nakon što je ovaj prije toga spasio čak četiri break prilike. Bautista je zatim servirao za prvi set, a Borna se nije lako dao. Prvi je on imao break loptu, da bi zatim Španjolac imao set loptu. Ponovno Borna dolazi do break prilike pa Bautista do set lopte. Borna još jednom uspijeva okrenuti i doći do break lopte, no ponovno se izvlači Bautista koji sljedeću set loptu konačno iskorištava i vodi 1-0 u setovima. 

Iscrpljeni Borna

U drugom je setu Ćorić bio taj koji je prvi popustio i izgubio servis. Bilo je to u sedmom gemu nakon što je Borna uspio spasiti jednu break priliku. Servirao je naš tenisač kod 3-5 za ostanak u meču, no tada je prvo spasio jednu meč loptu, a na drugoj ipak 'pao'. 

Pružio je Ćorić dobar otpor španjolskom igraču, no nedostajalo je samo malo sportske sreće i iskustva, koje će nadamo se imati već sljedeće godine kada bi trebao biti puno važniji igrač na cijelom ATP Touru. 

Idi na 24sata

Komentari 104

  • Maldinator 25.07.2015.

    Ćorić će za 2. godine biti bolji od našeg Đokovića.

  • Marko222_1 25.07.2015.

    Dobro sto je izgubio,makar sam iskreno ocekivao da ce pobijediti,ali da dise na skrge u ovako kratkom mecu,to mi nije jasno.Pa trebao bi u ovim godinama pucat od snage,a ne ovako.Mozda previse snage trosi na treningu,neznam,ali ovo je stvarno cudno.

  • macak599 25.07.2015.

    Iako znam da ce mi svi popljuvati,ja moram napisati jer su mi komentari presmijesni. Znaci od pocetka se nesto ocekuje od Borne,ali nit je on klasa igraca nit vjerujem da ce biti. Zasto? Zato sto samo lupa lopticu do besvjesti sa osnovne crte bez ikakve maste i vica u igri. Reci da je Buatista zemljas mi je isto presmijesno,pa svatko ko prati tenis zna da je to jedan od rijetkih Spanjolaca koji voli tvrdu podlogu puno vise. Sparina? Pa i Spanjolcu je bilo sparno!! A sto se tice kondicije i umora...pa on ima 18 godina,ej,18!!! Ako sad nema kondicije kad ce imati??? Usporedjujete ga sa Nadalom,Federerom,Djokovicem...Nadal je sa 19 imao prvi Grand Slam.Djokovic sa 21,a Federer sa 22. Postujem svakoga,ali mislim da ocekujemo previse od njega,a on nije toliko dobar..

Komentiraj...
Vidi sve komentare