To je to što me zanima!

Ante Ćorić je potvrdio interes Cityja: Ima nešto istine u tome

Čast i zadovoljstvo mi je upoznati se s Ćorlukom, Vidom i ostalim igračima koji već godinama igraju za reprezentaciju, kao što će biti slučaj i kada dođu Modrić, Rakitić, Mandžukić, Kovačić i ostali, rekao je Ćorić
Vidi originalni članak

Hrvatska nogometna reprezentacija nalazi se na pripremama uoči Europskog prvenstva u Francuskoj. Među njima je i mladi Dinamov veznjak Ante Ćorić (19) koji će se morati dokazati izborniku Anti Čačiću da bi dospio na popis od 23 igrača koja će putovati u Francusku.

Ćorić je na press konferenciji govorio o svojem prvom pozivu u reprezentaciju i suigračima.

- Ne mogu opisati taj osjećaj, suigrači i sve ostalo je stvarno super. Naravno da mi je čast i zadovoljstvo upoznati se s Ćorlukom, Vidom i ostalim igračima koji već godinama igraju za reprezentaciju, kao što će biti slučaj i kada nam dođu Modrić, Rakitić, Mandžukić, Kovačić i ostali - rekao je Ćorić.

Želja mu je, kao i svim nogometašima koji su dospjeli na širi popis, izboriti svoje mjesto u reprezentaciji i putovati na Euro.

- Ako me Čačić povede u Francusku bilo bi mi to ogromno iskustvo, ali i ogromna sreća. Dajem sve od sebe pa ćemo vidjeti što će biti.

Dotakao se Ćorić i aktualnih tema oko prelaska u Manchester City.

- Bilo je dobro ove sezone u Dinamu i čuo sam za Manchester City i Guardiolu. Neka me spominje i dalje. Ima nešto istine u tome, ali ne želim sada puno raspravljati - zaključio je mladi veznjak.

Idi na 24sata

Komentari 29

  • Josip Joe Milovich 27.05.2016.

    Možda ga zovu za B momčad ili za juniore. Šta bi on trebo tamo sa Navasom i Aguerom raditi? Peglati im dresove i donositi vodu?

  • strmi007 26.05.2016.

    To je očekivano

  • joseph_1 26.05.2016.

    dobro je mali....sam pomalem....

Komentiraj...
Vidi sve komentare