To je to što me zanima!

Schumacherova žena: 'Velike stvari počinju malim koracima'

Schumijeva supruga Corinna iznenađujuće se oglasila porukom na jednoj od društvenih mreža u grupi kojih je sve više što se više bliži šesta godišnjica nesreće velikog vozača
Vidi originalni članak

U nedjelju će biti točno dugih šest godina od teške nesreće koju je na skijanju u Francuskoj imao pa u komi završio kolosalni njemački F1 pilot Michael Schumacher (50).

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Od tada se ne pojavljuje u javnosti, obitelj u njegovom teškom zdravstvenom stanju u javnost pušta rijetke i generičke rečenice objašnjavajući to lako razumljivom željom za privatnošću.

Schumijeva supruga Corinna iznenađujuće se oglasila porukom na jednoj od društvenih mreža u grupi kojih je, pod hashtagom #KeepFightingMichael, sve više što se šesta godišnjica više bliži:

- Velike stvari počinju malim koracima. Mali komadići mogu stvoriti golemi mozaik - napisala je Corinna.

SCHUMACHEROVA ŽENA 'Ja samo slijedim Michaelove želje, u najboljim je rukama...'

Inače, 'KeepFighting' je i ime obiteljske zaklade Schumacherovih koja pomaže medicinska istraživanja vezana uz mozak i leđnu moždinu.

Čelnik kluba navijača Michaela Schumachera, Reiner Ferling, izjavio je kako se uskoro nada vidjeti Michaela u javnosti.

Idi na 24sata

Komentari 22

  • japanokinez 27.12.2019.

    Meni je važnija nejasnoća oko prirodnog seksualnog života žene dotičnog nastradalog. Trebalo bi pitati nju, šta je puno prihvatljivije pitanje, recept kako upražnjava seksualne potrebe. Taj odgovor bi pomogao drugima Koji se nalaze u sličnim situacijama, a važan su životni čimbenik. Hvala.

  • milicioner 27.12.2019.

    zašto se za vozače Formule 1 kaže "pilot"??? Teška glupost!

  • makisa 27.12.2019.

    Šteta što je ostao kao biljla

Komentiraj...
Vidi sve komentare