To je to što me zanima!

Corriere dello Sport: Milan ide po novog Pirla - Luku Modrića!

Talijanski sportski dnevnik Corriere dello Sport piše kako je Milan krenuo u akciju dovođenja Luke Modrića. U njemu vide novog Pirla koji će voditi Milan u Ligi prvaka
Vidi originalni članak

Potpredsjednik Milana Adriano Galliani navodno je na utakmici finala Europske lige između Chelseaja i Benfice s predsjednikom Reala Florentinom Perezom "ispipavao" teren za dovođenje hrvatskog reprezentativnog veznjaka Luke Modrića u Milano. 

Priča je dobila nastavak nakon što je predsjednik Reala objavio kako Jose Mourinho na kraju sezone odlazi iz Madrida.

Talijanski dnevnik Corriere dello Sport piše kako je Milan krenuo po Luku Modrića.

Prošlog vikenda Milan je pobijedio Sienu 2-1 i osigurao nastup u Ligi prvaka. Navodno je Galliani zapeo za pojačanja, a najviše želi hrvatskog veznjaka.

- Milanu treba novi Andrea Pirlo - piše Corriere dello Sport. 

Talijani vide Modrića kao novog Pirla. Zaključili su talijanski mediji da će odlaskom Mourinha s klupe Reala započeti i "čistka" u svlačionici madridskog kluba. 

U tekstu piše i kako Milan želi i Pepea te golmana Diega Lopeza koji bi u Realu uskoro mogao biti rezerva Ikeru Casillasu.

Idi na 24sata

Komentari 95

  • zdravko dren mamić 22.05.2013.

    Nećemo valjda i ovo ljeto svaki dan čitat gdje odlazi Modrić?! Poštedite nas muke i samo javite ako je kojim slučajem negdje otišao!

  • kamujikobajaši 22.05.2013.

    bolje biti prvi u selu nego deseti u gradu pogledajte rakitića trenutno najbolji hrvatski veznjak

  • deronja 22.05.2013.

    Lukica "joker sa klupe" , moze jedino igrati ako se neko ozljedi , jad jadna , nije odigrao tri dobre utakmice ove godine. Da je ostao u totenhamu igrao bi i gradio oko sebe igru ovako smrc jebali ga novci

Komentiraj...
Vidi sve komentare