To je to što me zanima!

Courtois se ozlijedio, Real je 'bacio' oko i na Livakovića?!

Nisu Madriđani 'bacili oko' samo na njega. Spominje se nekoliko golmana među kojima je i marokanski reprezentativac Bono (32) koji bi mogao doći iz Seville. A Andalužani u toj mogućoj 'rotaciji' gledaju i prema Livakoviću
Vidi originalni članak

Nakon što je Real Madrid ostao bez 'jedinice' Thibauta Courtoisa (31), kojemu su pukli prednji križni ligamenti, 'kraljevi' su u potrazi za novim golmanom. Kako navodi španjolska Marca, jedno od rješenja za njih je i golman Dinama Dominik Livaković (28).

POGLEDAJTE GALERIJU FOTO U Astani ludi za Livijem! 'Ti si sjajan. Može li mi najbolji golman dati svoje rukavice?'

Cijeli se prijelazni rok spominje odlazak golmana aktualnog hrvatskog prvaka na 'stepenicu više', ali Dominik nikako da 'zakorači'. Odlazak u Madrid svakako bi bio ogroman korak za 'jedinicu' hrvatske nogometne reprezentacije.

No, nisu Madriđani 'bacili oko' samo na njega. Kao moguća rješenja spominje se i David de Gea (32) koji je svojevremeno branio na drugoj strani Madrida i trenutačno je slobodan igrač, Keylor Navas (36) kojeg bi mogli vratiti iz PSG-a, Giorgi Mamardashvili (22) iz Valencije, a tu je i marokanski reprezentativac Bono (32) koji bi mogao doći iz Seville.

A i Andalužani u toj 'rotaciji' gledaju na Livakovića pa je moguće da Dominik do kraja prijelaznog roka završi u Španjolskoj. 

Idi na 24sata

Komentari 9

  • mihic1 11.08.2023.

    Hahahaha

  • KešićIsBack 11.08.2023.

    Aha.. samo ako nisu gledali njegove izlaske sa crte.. Ajoj 🤔 pa to nema nigdje snimljeno

  • 11.08.2023.

    Vidi zeljne pim peka i jovana kako su se nakostresili hahahah dobit ce mlade od muke

Komentiraj...
Vidi sve komentare