To je to što me zanima!

"Coutinho igra kao Modrić, a Luka je igrač svjetske klase"

Menadžer Liverpoola Brendan Rodgers oduševljen je što je Philippe Coutinho (22) produljio ugovor s klubom. Usporedio je Brazilca s hrvatskim veznjakom, Modrićem
Vidi originalni članak

Philippe Coutinho produljio je ugovor s Liverpoolom, 22-godišnji Brazilac tjedno će zarađivati 70.000 funti, a potpisao je do 2019. Brendan Rodgers zadovoljan je što je Coutinho potpisao, a to je pojasnio usporedbom Brazilca i Hrvata.

- Coutinho je sjajan. Ako tražite takav tip igrača, pogledajte Luku Modrića. Ne zabija puno, ali je svejedno svjetska klasa. Coutinhove brojke se popravljaju, ali neće biti loše ako ne zabije 20 golova. Golovi nisu njegova zadaća - rekao je Rodgers.

- Coutinho ima razne zadaće. Kao i Modrić. On je igrač kontinuiteta, uzme loptu na sredini, dodaje, šalje lopte iz pozadine... Vrhunski je igrač - završio je Rodgers.

Luka Modrić još se oporavlja od ozljede.

Idi na 24sata

Komentari 45

  • Chris_McCandless 03.02.2015.

    Šta ste se raskokodakali, nije rekao da je dobar kao Modrić nego je jednostavno dao do znanja da statistika nije sve, a Modrić je za to najbolji primjer. Nema puno golova i asistencija no unatoč tome je najbolji veznjak u Relau, a isto je sa Coutinhom u Liverpoolu.

  • jedi_sira_brateuu 03.02.2015.

    Modrić je radilica, Coutinho je igrač zbog kojeg se dolazi na utakmice kao nekad Ronaldinho,Prosinečki i dr. tako da ih se ne može uspoređivati. Svako tko malo zna o nogometu radije bi gledao Coutinha nego Modrica. Naravno Lukica je igracina ali uvijek ce biti sporedna karika za koji god klub igrao i to je tako.

  • strmi007 03.02.2015.

    Dobar je Coutinho

Komentiraj...
Vidi sve komentare