To je to što me zanima!

Covington pljuvao sve Brazilce, Werdum ga udario šakom u lice

Covingtonov kolega Dan Hangman je snimio sve što se događalo, a pozadina sukoba su izjave Covingtona koji je Brazilce nazvao 'prljavim životinjama'. Čitavu zemlju Brazila opisao je kao rupu. To je sve zakuhalo
Vidi originalni članak

Bivši UFC prvak Fabricio Werdum opet je u centru pozornosti zbog sukoba. Izazvao ga je Colby Covington, jedan od najvećih 'brbljavaca' UFC-a u zadnje vrijeme i ovaj mu to nije mogao oprostiti.

Ovaj vikend se u Sydneyju održava UFC Fight Night gdje je Werdum velika zvijezda večeri. No, Brazilac je naletio na Covingtona na ulici ispred hotela i krenuo u verbalni sukob. Zatim je navodno Werdum udario Covingtona šakom u lice.

- Fabricio Werdum ti si j*beni klaun. Prljav si. Što hoćeš ti? Upravo si me udario u lice, hoćeš me ponovno udariti k*jo? Misliš da si snažan? Ti j*beni p*deru, k?jo. Vidimo se uskoro! Star si, propao si - vikao mu je Covington koji je to sve snimio.

VIDEO

Covingtonov kolega Dan Hangman je snimio sve što se događalo, a pozadina sukoba su izjave Covingtona koji je Brazilce nazvao 'prljavim životinjama'. Čitavu zemlju Brazila opisao je kao - rupu. Brazilci mu to nisu mogli oprostiti, obećali su mu batine...

Idi na 24sata

Komentari 12

  • japanokinez 17.11.2017.

    Zašto ovom liku to sve treba, možda nije normalan što jedino opravdava situaciju.

  • kiko3655 17.11.2017.

    naslov veze nema s videom i istinom.. sto mrzim ovakve novinare, dao bi mu otkaz isti sekund

  • bedak11 17.11.2017.

    Nije ga udario sakom u glavu nego bacio bumerang na njega, jeste uopce pogledali video?

Komentiraj...
Vidi sve komentare