To je to što me zanima!

CR propušta Engleze: Osjećam se dobro, ali moram odmoriti...

Pokazao sam suigračima da sam za njih uvijek tu. I u dobrim i u lošim trenucima. Ovo što smo ostvarili pruža mi veliki osjećaj ponosa, rekao je Ronaldo
Vidi originalni članak

Strijelac pobjedničkog penala u subotnjem milanskom finalu, propustit će prijateljsku utakmicu Portugala i Engleske.

Ronaldu je potreban odmor, a na upit hoće li igrati u četvrtak za svoju reprezentaciju, rekao je:

- Ne, ma dajte! Moram odmoriti noge. Sad je vrijeme za odmor i uživanje u ovom trenutku. Imam šest dana za pripremu za Euro kako bih u Francuskoj bio pravi - započeo je Portugalac i nastavio:

- Jako sam umoran. Odigrao sam preko 4 tisuće minuta ove sezone. To mi puno znači i otkriva da sam dobar. I dalje se osjećam dobro fizički i mentalno. Pokazao sam suigračima da sam za njih uvijek tu. I u dobrim i u lošim trenucima. Ovo što smo ostvarili pruža mi veliki osjećaj ponosa - rekao je Ronaldo.

Dao je naznake i o svojoj klupskoj budućnosti:

- Zabijam više od 50 golova svake sezone, već sedam godina unazad i uvijek želim više. Uvijek sam na najvišem nivou i osjećam se dobro. Osjećam se dobro i volim igrati za Real - završila je sedmica Blancosa.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • LB89 30.05.2016.

    ja bi kredit od 5.000.000€

  • DArtagnan 30.05.2016.

    Ronaldo -16, Lewa - 9, Suarez - 8. I to 16/28. Svaka čast!

  • el magnifico 30.05.2016.

    Prethodnih dana ga se blatilo puno...malo i previše. Ipak je to igrač koji je na putu do trofeja ugradio 16 golova i podjelio 4 asista, te je i uz svoju povredu dao najviše što je mogao. Nije bila neka izvedba,ali...koga su uvijek čuvala 2-3 igrača, i time se otvarao prostor...tko je pokrivao svoju stranu i igrače sasvim dobro...imao je i par driblinga, a onaj potez ispred Oblaka je bio odlično zamišljen te samo neznalice mogu reći da se zezao i glumio. Na prvu nogu mu je Oblak već išao,on propušta loptu i dočekuje ju na desnicu i poteže,al Oblak ipak se ne da i skida je. I na kraju svega ostao je hrabar i sabran i pogodio onaj penal. I Ronaldo brazilac i LeBron i Federer i Ali su znali imati loših finala,borbi itd...i gubili bi ih svaki u svom sportu i dalje su velikani. Ali u subotu je CR ipak uspio bar pomoći Realu i to treba znat cjenit, baš kao njega i njegov rad, talent i mentalitet.

Komentiraj...
Vidi sve komentare