To je to što me zanima!

Craig Bellamy uhićen jer se potukao s dvojicom mladića

Mediji su tvrdili da je uhićeni 31-godišnjak koji je pretukao dvojicu mladića, Craig Bellamy nogometaš na posudbi u Cardiffu. U klubu su to tek kasnije potvrdili
Vidi originalni članak

U centru Cardiffa su u nedjelju u ranim jutarnjim satima pretučena dvojica mladića u dobi od 20 i 26 godina. Imaju lakše ozljede glave i zbog toga nisu zadržani u bolnici. 

- Uhićen je 31-godišnjak pod sumnjom za napad i zadržan je radi ispitivanja - stoji u policijskom izvješću, a mediji su doznali da se radi o nepopravljivom Craigu Bellamyju. 

The Sun je od neimenovanog izvora doznao je to ipak bio on.

- Craig nije bio pijan, popio je nekoliko piva. Opkolili su ga i provocirali, a on je jednoga od njih udario.

Pušten je iz zatvora u toku dana. Isprva su iz njegova kluba Cardiff Cityja tvrdili kako se ne radi o njihovom nogometašu, ali kasnije su potvrdili da je umiješan.

- Znamo da je u incidentu sudjelovao jedan od naših nogometaša, međutim, bilo bi nedolično komentirati išta dok je u tijeku policijska istraga - kazao je glasnogovornik Cardiffa.

Bellamy je inače igrač Manchester Cityja, ali trenutno je na posudbi u Cardiffu. Često je  tijekom karijere bio kritiziran zbog svog ponašanja na i izvan terena.





Idi na 24sata

Komentari 7

  • The Answer 13.01.2011.

    hahahahah kad je igrao u liverpoolu nekoga je golf palicom izlupao,cini mi se dudeka...hahahaha

  • piter krauč 13.01.2011.

    opkolila su ga dvojica i lik ih je jos nalupo..kralj

  • ivan2005 12.01.2011.

    hahah ovaj lik je lud !!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare