To je to što me zanima!

Cristian Chivu: Ovo je san Lahm: Bili smo prestrašeni

Mišljenja sam da smo prvi dio utakmice odigrali u prevelikom strahu. Nedostajalo nam je hrabrosti, drugi je dio bio bolji, rekao je Bayernov Lahm
Vidi originalni članak

Rumunjski branič Intera Cristian Chivu imao je sezonu punu uspona i padova. Od ozljede lubanje koja mu je ozbiljno ugrozila život i nastavak karijere došao je do osvajanja trostruke krune.
- Nisam znao hoću li ikad više moći igrati, a kamoli da ću pet mjeseci nakon incidenta osvojiti tri trofeja. Ovo je san – rekao je Chivu, koji je u siječnju nakon sudara s igračem Chieva Sergiom Pellissierom morao na operaciju kako bi mu se odlomljeni komadići lubanje odstranili iz mozga.
- Nije bilo nimalo lako. Naporno smo radili cijele sezone i dokazali smo da smo karakterna momčad osvojivši ovaj naslov. Ovakve turnire možete osvojiti jedino ako ste prava momčad. Stalno nam je nešto nedostajalo za uspjeh u Europi, ali sada smo shvatili što je to bilo, mala doza sreće. U principu se Liga prvaka osvaja ili gubi zbog sitnih detalja. Ne smije se griješiti i moraju se iskoristiti protivnikovi propusti, a mi smo to ove sezone uspješno napravili.
Bayern je ostao "samo" na Bundesligi i DFB Pokalu.
- Treba biti iskren i reći da je Interova pobjeda u potpunosti zaslužena. Sada samo žalosni, ali veliko je postignuće i igrati u finalu Lige prvaka. Talijanska se momčad dobro branila, a mi nismo uspjeli podići našu igru na višu razinu i probiti njihov posljednji red - komentar je Hans-Jörga Butta, golmana bavarske momčadi.

Phillip Lahm je dodao:
- Mišljenja sam da smo prvi dio utakmice odigrali u prevelikom strahu. Nedostajalo nam je hrabrosti. Drugi je dio bio bolji. Nadali smo se, imali smo i prilike početkom nastavka, međutim, u ovakvim utakmicama one neiskorištene stižu na naplatu.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • chevaper 23.05.2010.

    mrzim inter ja mrzim mouhrinja i njegov bunker...

Komentiraj...
Vidi sve komentare