Obavijesti

Sport

Komentari 1

Cristian Chivu: Ovo je san Lahm: Bili smo prestrašeni

Cristian Chivu: Ovo je san Lahm: Bili smo prestrašeni
1

Mišljenja sam da smo prvi dio utakmice odigrali u prevelikom strahu. Nedostajalo nam je hrabrosti, drugi je dio bio bolji, rekao je Bayernov Lahm

VIDEO

Rumunjski branič Intera Cristian Chivu imao je sezonu punu uspona i padova. Od ozljede lubanje koja mu je ozbiljno ugrozila život i nastavak karijere došao je do osvajanja trostruke krune.
- Nisam znao hoću li ikad više moći igrati, a kamoli da ću pet mjeseci nakon incidenta osvojiti tri trofeja. Ovo je san – rekao je Chivu, koji je u siječnju nakon sudara s igračem Chieva Sergiom Pellissierom morao na operaciju kako bi mu se odlomljeni komadići lubanje odstranili iz mozga.
- Nije bilo nimalo lako. Naporno smo radili cijele sezone i dokazali smo da smo karakterna momčad osvojivši ovaj naslov. Ovakve turnire možete osvojiti jedino ako ste prava momčad. Stalno nam je nešto nedostajalo za uspjeh u Europi, ali sada smo shvatili što je to bilo, mala doza sreće. U principu se Liga prvaka osvaja ili gubi zbog sitnih detalja. Ne smije se griješiti i moraju se iskoristiti protivnikovi propusti, a mi smo to ove sezone uspješno napravili.
Bayern je ostao "samo" na Bundesligi i DFB Pokalu.
- Treba biti iskren i reći da je Interova pobjeda u potpunosti zaslužena. Sada samo žalosni, ali veliko je postignuće i igrati u finalu Lige prvaka. Talijanska se momčad dobro branila, a mi nismo uspjeli podići našu igru na višu razinu i probiti njihov posljednji red - komentar je Hans-Jörga Butta, golmana bavarske momčadi.

Phillip Lahm je dodao:
- Mišljenja sam da smo prvi dio utakmice odigrali u prevelikom strahu. Nedostajalo nam je hrabrosti. Drugi je dio bio bolji. Nadali smo se, imali smo i prilike početkom nastavka, međutim, u ovakvim utakmicama one neiskorištene stižu na naplatu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!
'MODRIMA' DERBI SEZONE

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!

Rijeka je povela pred 8118 gledatelja na Rujevici golom Marka Pjace iz penala u 50. minuti. Petković je sjajno naciljao iz slobodnjaka u 75. minuti za izjednačenje, a Hoxha je u 89. zabio za vodstvo nakon što je ušao

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka
KALKULACIJE

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka

Ako bi obje momčadi na kraju sezone imale isti broj bodova, Dinamo tu bolje stoji jer su 'plavi' od četiri međusobna derbija ove sezone pobijedili u tri (2-1, 1-0, 2-1), a jednom je bilo neriješeno (2-2)
VIDEO 24sata na Dinamovom noćnom slavlju: BBB iznenadili igrače, Ristovski pjevao s njima
LUDNICA U ZAGREBU

VIDEO 24sata na Dinamovom noćnom slavlju: BBB iznenadili igrače, Ristovski pjevao s njima

Nekoliko stotina navijača dočekalo je 'plave' na Maksimiru nakon pobjede Dinama nad Rijekom u derbiju. Tamo su pjevali i slavili, a cijela fešta nije predugo trajala, ipak je već bilo debelo iza jedan sat ujutro...