To je to što me zanima!

Hrabri Porto s igračem manje šokirao je Ronalda i Juventus!

Kakva utakmica u Torinu. Porto je izgubio 3-2, ali i taj rezultat mu je bio dovoljan za prolazak u četvrtinu finala ovogodišnjeg izdanja Lige prvaka. Moglo je i sa manje drame, ali Taremi je umalo 'pokopao' svoju momčad
Vidi originalni članak

Porto je izgubio od Juventusa u Torinu 3-2 i ukupnim rezultatom 4-4 (više golova u gostima) izborio četvrtfinale u nevjerojatno uzbudljivoj utakmici.  Portugalska momčad izdržala je sve nalete Talijana i na kraju krajeva zasluženo izborila prolaz.

PORTO - JUVENTUS 2-1 Senzacija u Portu: Pali su očajni Juventus i nevidljivi Ronaldo!

Moglo je to i sa puno manje drame, ali Taremi je dobro 'zakuhao' svojoj momčadi, no nakon svega pamtit će se samo prolaz njegove momčadi. 

Porto je vrlo hrabro otvorio utakmicu i izgledao kao da oni ganjaju rezultat, a ne suprotno. To im se i isplatilo u 17. minuti kada je Demiral srušio Taremija, a Oliveira pogodio iz penala.

Juventus nije bio naročito opasan pa je Porto otišao na predah s prednošću 1-0, a nakon povratka na teren dogodila se prava drama u nekoliko minuta. 

Prvo je Chiesa skinuo paučinu u 49. minuti i vratio Juventusu nadu za ostatak susreta, a dodatni vjetar u leđa dobili su kada je Taremi glupim drugim žutim zaradio isključenje.

Chiesa je u 63. minuti zabio i svoj drugi gol i potpuno vratio utakmicu na početak. Dobro, ne baš početak jer Talijani su u tom trenutku bili prepuni samopouzdanja, a imali su i igrača više. Imao je Juventus nekoliko odličnih prilika, ali Porto je svaki put pronašao način za spas i utakmica je otišla u produžetke. 

A tamo je bilo prilika za obje momčadi, a prvi je svoju iskoristio Porto. Strijelac prvog gola iz penala, Sergio Oliveira, zabio je ponovno iz prekida. Kapetan Porta je uputio snažan udarac ispod živog zida i prevario cijelu talijansku momčad i slavlje Portugalaca moglo je početi. Ili nije? Jer Rabiot je golom glavom samo dvije minute kasnije vratio nadu svojoj momčadi kojoj je za četvrti gol na utakmici falilo snage, sreće, a i vremena pa je tako Porto u nevjerojatnoj završnici ostvario prolazak zbog više golova u gostima. Svaka čast objema momčadima na predstavi, ali Portugalci su ti koji su u konačnici i više zaslužili prolazak dalje.

DVA GOLA U TRI MINUTE Ronaldo ga gledao s klupe: Morata sam preokrenuo Lazio

Najbolji strijelac svih vremena Cristiano Ronaldo danas je bio potpuno nevidljiv na terenu. Je li njegovo vrijeme konačno prošlo?

 

Idi na 24sata

Komentari 262

  • Zukizuki 10.03.2021.

    Juve s CRom ispada od Porta i Lyona u 1/8finala. Bolje im je išlo s Higuainom,Mandžom i Dybalom u igri!

  • 10.03.2021.

    Što očekivati od ekipe u kojoj je Tudor trener?

  • 10.03.2021.

    Messi i Cristiano puno koštaju svoje ekipe, dosta toga je prema njima uspmjereno i ostatak ekipe pati radi njihovih brojki.

Komentiraj...
Vidi sve komentare