To je to što me zanima!

Cristiano, imaš sitnog? Georgina kupuje seksi robu na sniženjima

Ronaldova zaručnica Georgina Rodriguez (26) pažnju plijeni poziranjem za naslovnice brojnih svjetskih časopisa, ali i za svoje profile na društvenim mrežama, gdje redovito golica maštu svojih obožavatelja
Vidi originalni članak

Georgina Rodriguez (26) ne prestaje oduševljavati svoje fanove na Instagramu golišavim i atraktivnim objavama. 

POGLEDAJTE VIDEO: Georgina i Wanda u skupocjenim odijelima

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Djevojka Cristiana Ronalda ovoga puta odjenula je svileni čipkasti kompletić čija cijena iznosi pristupačnih 170 kuna. Često se pojavljuje u sličnim kompletićima i donjem rublju čiju marku reklamira putem svog Instagram profila. 

Teško da će Georginin dan proći bez objave priče ili fotografije na Instagram profilu, a tako je bilo i prethodnih dana.

Argentinka je nedavno objavila kratki video na kojem 'twerka' u crvenoj trenirci i topiću s ružom u ruci. Objavu je za samo nekoliko sati pregledalo više od osam milijuna ljudi, a Georgina je fanovima prije spavanja odlučila dodatno rasplamsati maštu. 

Ronaldova odabranica objavila je zavodljivi story iz kreveta, u satenskom i boji šampanjca kompletiću poželjela obožavateljima laku noć. 

Mlada Georgina rodila je Cristianu kćerkicu Alana Martina, a dok ne čuva djecu kod kuće, spremno pozira ispred kamera kakva god prilika bila.

Georgina je inače cijelo je djetinjstvo provela u gradiću Jaca na sjeveroistoku Španjolske, u blizini granice s Francuskom. 

KOŠTAJU 10.000 KUNA Georgina pozirala golišava, ali su pažnju 'ukrale' skupe papuče

Sa samo četiri godine počela se baviti baletom te je kasnije upisala umjetničku školu u kojoj se fokusirala na ples. Nakon povratka u Madrid, zanosna crnka počela se baviti modelingom, a upravo ju je strast prema modi spojila s današnjim zaručnikom, Cristianom Ronaldom.

Budući da se baletom počela baviti s četiri godine, odabir škole bio je logičan slijed. Pohađala je srednju umjetničku školu u kojoj se fokusirala na ples, koji je njezina velika ljubav. U jednom trenutku njezini roditelji odlučuju se preseliti u Bristol u Engleskoj, pa s njima odlazi i Georgina te je ondje studirala engleski.

Idi na 24sata

Komentari 60

  • Hyper 03.12.2020.

    Možda ima sitnog, al ima i malog 🤣🤣

  • RoyBean 02.12.2020.

    žuti Prosinečki žutuju, crveni putuju. A žutila. Žutica.

  • kormilar 02.12.2020.

    Christianova supruga Georgina je štedljiva i to joj se zamjera! Kad bi bila rastrošna i to bi joj se zamjeralo! Narodu nikako ugoditi!

Komentiraj...
Vidi sve komentare