Sport

Komentari 60

Cristiano, imaš sitnog? Georgina kupuje seksi robu na sniženjima

Cristiano, imaš sitnog? Georgina kupuje seksi robu na sniženjima

Ronaldova zaručnica Georgina Rodriguez (26) pažnju plijeni poziranjem za naslovnice brojnih svjetskih časopisa, ali i za svoje profile na društvenim mrežama, gdje redovito golica maštu svojih obožavatelja

Georgina Rodriguez (26) ne prestaje oduševljavati svoje fanove na Instagramu golišavim i atraktivnim objavama. 

POGLEDAJTE VIDEO: Georgina i Wanda u skupocjenim odijelima

Djevojka Cristiana Ronalda ovoga puta odjenula je svileni čipkasti kompletić čija cijena iznosi pristupačnih 170 kuna. Često se pojavljuje u sličnim kompletićima i donjem rublju čiju marku reklamira putem svog Instagram profila. 

Teško da će Georginin dan proći bez objave priče ili fotografije na Instagram profilu, a tako je bilo i prethodnih dana.

Argentinka je nedavno objavila kratki video na kojem 'twerka' u crvenoj trenirci i topiću s ružom u ruci. Objavu je za samo nekoliko sati pregledalo više od osam milijuna ljudi, a Georgina je fanovima prije spavanja odlučila dodatno rasplamsati maštu. 

Ronaldova odabranica objavila je zavodljivi story iz kreveta, u satenskom i boji šampanjca kompletiću poželjela obožavateljima laku noć. 

Mlada Georgina rodila je Cristianu kćerkicu Alana Martina, a dok ne čuva djecu kod kuće, spremno pozira ispred kamera kakva god prilika bila.

Georgina je inače cijelo je djetinjstvo provela u gradiću Jaca na sjeveroistoku Španjolske, u blizini granice s Francuskom. 

Sa samo četiri godine počela se baviti baletom te je kasnije upisala umjetničku školu u kojoj se fokusirala na ples. Nakon povratka u Madrid, zanosna crnka počela se baviti modelingom, a upravo ju je strast prema modi spojila s današnjim zaručnikom, Cristianom Ronaldom.

Budući da se baletom počela baviti s četiri godine, odabir škole bio je logičan slijed. Pohađala je srednju umjetničku školu u kojoj se fokusirala na ples, koji je njezina velika ljubav. U jednom trenutku njezini roditelji odlučuju se preseliti u Bristol u Engleskoj, pa s njima odlazi i Georgina te je ondje studirala engleski.

Najčitaniji članci