To je to što me zanima!

Cristiano kao superheroj: Izdao strip, a slijedi animirana serija

Obožavatelji Cristiana Ronalda moći će Portugalca pratiti izvan nogometnih travnjaka gdje će radom u internacionalnoj agenciji Striker Force 7 paziti na mir diljem svijeta...
Vidi originalni članak

Hotelijerstvo, modna linija, a sada i crtić. Cristianu Ronaldu nogomet, izgleda, nije dovoljna zanimacija. Nakon što je zabio svoj 50. gol za Juventus, Ronaldo će postati središnji lik u dječjem stripu i to ni manje ni više nego u liku superheroja. 

KAKVA ZARADA CR po objavi zaradi bogatstvo: Prvi s 200 mil. Insta pratitelja

Kako bi promicao pismenost i čitanje među djecom, kao i interakciju različitih kultura, Ronaldo će biti zvijezda svog stripa 'Striker Force 7'. Strip će imati i kratku animiranu seriju, a Cristiana nećemo pratiti u izdanju u kakvom ga poznajemo.

Naime, Portugalac će svoju snagu pokazati izvan nogometnih travnjaka radom u internacionalnoj agenciji Striker Force 7 kako bi očuvao mir diljem svijeta. 

"STARA DAMA" IMA +6 Ronaldo napenalio Fiorentinu dvaput i došao do 50. u Juveu

- Jednako kako nogomet spaja kulture i ljude diljem svijeta, mislim da animirani likovi mogu učiniti isto. Zbog toga me veseli spojiti sve to u jedno kroz ovaj projekt i podijeliti ga s mojim obožavateljima - rekao je Cristiano.

Animiranu seriju napravit će jedan indijski studio i u Indiji će biti emitirana na televiziji, dok će ostatak svijeta avanture portugalskog superheroja moći pratiti preko Facebook Watcha. Strip je već dostupan i možete ga kupiti online za 5.95 dolara do 19.95, ovisno o izdanju. 

LJUBAV NA PRVI POTRES Ronaldova Georgina: Tresla sam se kada sam ga upoznala

Idi na 24sata

Komentari 10

  • It's kišing 05.02.2020.

    Hoće li i u stripu biti penala...

  • talasoterapija 05.02.2020.

    Cisti marketing

  • 05.02.2020.

    Ja se divim radu ovog čovjeka ali ne znam sta mu treba sve to....

Komentiraj...
Vidi sve komentare