To je to što me zanima!

'Crni' Hulk: Ostavio ženu pa onda zaveo njenu - nećakinju

Hulk se nakon 12 godina razdvojio od Iran Angelo, s kojom ima troje djece. Ta je veza pukla još u kolovozu, taman uoči planirane velike obiteljske zabave
Vidi originalni članak

Sjećate li se Givanilda Vieire de Souze? Koga? Ne baš, je li? A ako samo pojednostavimo i kažemo Hulka? Da, priznajemo, to je već malo stupidno pitanje. Tko se ne bi sjećao te brazilske hridi za čiju ljevicu nijedna obrana u Pro Evolution Socceru ili Fifi nije napravljena.

Nekadašnji Portov i Zenitov napadač već je tri i pol godine u Kini, u šangajskom SIPG-u, međutim, njegove nogometne vještine ili potezi ovaj put nisu tema sljedećih redaka, već njegov privatan život.

Mediji u Brazilu "provalili" su da u njemu ima novosti. Konkretno, Hulk se nakon 12 godina razdvojio od Iran Angelo, s kojom ima troje djece. Ta je veza pukla još u kolovozu, taman uoči planirane velike obiteljske zabave.

U svijetu svakodnevnih rastava i rastanaka to i nije "big deal", priznat ćete i sami. No, zanimljivost ove priče leži u Hulkovoj novoj odabranici. A ona se zove Camila i, pazite sad, Iranina je nećakinja.

Hulk i Camila u prisnijem su odnosu posljednja dva mjeseca, a navodno je nogometaš sada to i objelodanio obitelji i bližnjima. Također, mnogi između Camile i Iran vide snažnu sličnost.

- Ne žele pritisak zbog ove situacije i odlučili su sve objaviti kako se ne bi i dalje skrivali - kaže priopćenje iz "stožera" novog ljubavnog para.

Pa sretno im.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • 25.12.2019.

    Pametno, a ne kao ja, ostavio zenu zbog njezine mame

  • Dr.Gonzo. 25.12.2019.

    Hahhahahah kakav Bog od lika

  • SilikoniralaSiSe 25.12.2019.

    Ja da sam nogometaš imo bi 4- 5 žena i 10-15 djece. Zašto!? Zato što bi mogo....

Komentiraj...
Vidi sve komentare