To je to što me zanima!

Črnko: Čuo sam se s Bjelicom, ali ponude za Lovrića još nema

Nenad Bjelica i ja smo se jučer čuli i postavili okvire u kojima bi posao oko Kristijana Lovrića mogao biti završen, ali ništa još nije dogovoreno, rekao nam je predsjednik Gorice Nenad Črnko
Vidi originalni članak

U ponedjeljak su Sportske novosti objavile su kako je transfer Kristijana Lovrića (26) iz Gorice u Osijek gotova stvar. Od izvora bliskih Osijeku doznali smo da su razgovori doista u tijeku, ali da ništa još nije dogovoreno, a kamoli potpisano.

POGLEDAJTE VIDEO: Radovi na stadionu Radnik

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Prijelazni rok za HNL klubove traje do utorka u ponoć, a vremena je sve manje. Provjerili smo što se događa s predsjednikom Gorice Nenadom Črnkom.

- Nenad Bjelica i ja smo se jučer čuli i postavili okvire u kojima bi ovaj posao mogao biti završen. Mogu demantirati tekst objavljen u Sportskim novostima, ništa još nije dogovoreno - uvjerava nas alfa i omega turopoljskog kluba.

Sportske novosti pisale su da će Gorica na ime odštete dobiti nešto manje od dva milijuna eura, Lovrić 300.000 eura godišnje plaće i višegodišnji ugovor, a da će u turopoljski klub kao dio paketa doći krilni napadač Osijeka Merveille Ndockyt (23).

- Varijante transfera o kojima se pisalo nisu ni bile one o kojima smo raspravljali Bjelica i ja. Istina je da postoji naš interes za Ndockyta, ali Gorica nikad nije i nikad neće primati igrače kao dio kompenzacije u transferu. Nama je Ndockyt zanimljiv samo u slučaju da raskine ugovor s Osijekom i kao slobodan igrač dođe u Goricu.

Sve je, dakle, još uvijek na čekanju, a vremena je sve manje. Situaciju oko Lovrića, koliko čujemo, ispituje i zagrebački Dinamo. Sve će biti jasnije kroz nekoliko sati.

Idi na 24sata

Komentari 126

  • Tvrtko Troskot 15.02.2022.

    Ide u hajduk.Napunili su mu glavu pričama kako su se osvajale titule u doba Tita.

  • Firefox_1 15.02.2022.

    Dinamo na sve načine opstruira Lovrićev transfer u Osijek. Znaju oni dobro da je Osijek i ovako jako nezgodan konkurent, sa Lovrićem ne bi bili ništa slabiji od Dinama i hajduka.

  • Kohorta_Istra 15.02.2022.

    Kao što sam rekao da je črnko Svjetski lažov .. Kiki dobrodošao u Bijelo plavu obitelj .. i želimo ti što više golova i što manje ozljeda 🤍💙💪🏆

Komentiraj...
Vidi sve komentare