Sport

Komentari 126

Črnko: Čuo sam se s Bjelicom, ali ponude za Lovrića još nema

Črnko: Čuo sam se s Bjelicom, ali ponude za Lovrića još nema

Nenad Bjelica i ja smo se jučer čuli i postavili okvire u kojima bi posao oko Kristijana Lovrića mogao biti završen, ali ništa još nije dogovoreno, rekao nam je predsjednik Gorice Nenad Črnko

U ponedjeljak su Sportske novosti objavile su kako je transfer Kristijana Lovrića (26) iz Gorice u Osijek gotova stvar. Od izvora bliskih Osijeku doznali smo da su razgovori doista u tijeku, ali da ništa još nije dogovoreno, a kamoli potpisano.

POGLEDAJTE VIDEO: Radovi na stadionu Radnik

Prijelazni rok za HNL klubove traje do utorka u ponoć, a vremena je sve manje. Provjerili smo što se događa s predsjednikom Gorice Nenadom Črnkom.

- Nenad Bjelica i ja smo se jučer čuli i postavili okvire u kojima bi ovaj posao mogao biti završen. Mogu demantirati tekst objavljen u Sportskim novostima, ništa još nije dogovoreno - uvjerava nas alfa i omega turopoljskog kluba.

Sportske novosti pisale su da će Gorica na ime odštete dobiti nešto manje od dva milijuna eura, Lovrić 300.000 eura godišnje plaće i višegodišnji ugovor, a da će u turopoljski klub kao dio paketa doći krilni napadač Osijeka Merveille Ndockyt (23).

- Varijante transfera o kojima se pisalo nisu ni bile one o kojima smo raspravljali Bjelica i ja. Istina je da postoji naš interes za Ndockyta, ali Gorica nikad nije i nikad neće primati igrače kao dio kompenzacije u transferu. Nama je Ndockyt zanimljiv samo u slučaju da raskine ugovor s Osijekom i kao slobodan igrač dođe u Goricu.

Sve je, dakle, još uvijek na čekanju, a vremena je sve manje. Situaciju oko Lovrića, koliko čujemo, ispituje i zagrebački Dinamo. Sve će biti jasnije kroz nekoliko sati.

Najčitaniji članci