To je to što me zanima!

Cro Cop nakon 9 godina u K-1: Dajem lekcije iz kickboxinga...

Mirko Filipović večeras u 22 sata borit će se protiv Jorge Javiera Lorena u Madridu. Mladi Španjolac je pričao o Mirkovim godinama, a naš mu je borac brzo uzvratio...
Vidi originalni članak

Mislim da Mirko legenda i težak protivnik, ali pričat ću u ringu, rekao je Jorge Javier Loren na konferenciji za novinare uoči borbe protiv Cro Copa na K-1 spektaklu u Madridu. 

Netko je mladog Španjolca pitao je li istina da je izjavio kako je Mirko star te da će ga prebiti u ringu. Loren je odgovorio:

- Mirko ima puno iskustva, poštujem ga, ali ima i puno više godina od mene.

Nije se dugo trebao čekati odgovor Mirka Filipovića koji je sve to pratio s podsmijehom.

- Istina. Imam puno godina. Dovoljno da Lorenu dam dobru i besplatnu lekciju iz kickboxinga. Evo, čak će mu za to i platiti - rekao je Mirko te izazvao smijeh okupljenih.

Borba između Mirka Filipovića i Jorge Javiera Lorena na K-1 spektaklu pod nazivom "Rising" počinje u 22 sata. Mirko je čak 11 kilograma teži od svog protivnika. Cro Cop je na 107, a Loren na nešto manje od 96 kg. 

Mirko se vraća svojim korijenima. Iako je sve bliže 40-oj, kaže da nikad nije bio spremniji.

- Ubijam, ubijam na treninzima dvaput dnevno. Spreman sam kao nikad - rekao je Cro Cop uoči borbe protiv 10 godina mlađeg Španjolca po K-1 pravilima.

Posljednju borbu pod okriljem K-1 Mirko je odradio 2003. godine u Saitama Areni protiv Boba Sappa. Prije nešto više od dva mjeseca slavio je u Areni Zagreb u revijalnoj borbi protiv Raya Sefa i pokazao da u njemu još ima "dinamita".

- Lijepo je vratiti se u sport iz kojeg sam potekao. To je moja prva ljubav i dat ću sve od sebe. Loren je solidan, bit će motiviran pred domaćom publikom, ali bojim se da neće uspjeti. Spreman sam i Loren nema što tražiti sa mnom u ringu - samouvjereno je poručio Cro Cop. 

Idi na 24sata

Komentari 52

  • mangart 27.05.2012.

    prilično slabo pratim taj sport. nemam blage veze koji je taj lik, ali meč sam pogledao igrom slučaja i mirko ga je sasvim dobro izdevetao. u svakom slučaju, mirko, čestitke.

  • cosanostra1 27.05.2012.

    bravo mirko....sljedeća borba sa prvakom staračkog doma

  • _Nina_ 27.05.2012.

    "Desna noga- bolnica, lijeva- groblje" Ajmo Mirko

Komentiraj...
Vidi sve komentare